1. 1. Jel radi? Ono, ustane rano, ode malo da se slika, prica sa ambasadorima, diplomatama, radnicima itd. Gotovo svakodnevno. DA.
    2. Da li stalno radi kao da je finisu predizborne kampanje? Ono, ne silazi sa televizije - daje misljenje na teme sa kojim nema veze ni u strucnom smislu ni svojom pozicijom. DA.
    3. Da li ima cvrstinu da ode na drugi kraj planete i drzi sastanke po ceo dan, pa tako tri, pet dana, i da sve ispostuje i male i velike igrace i ministre iz malih zemalja i predsednike najvecih drzava. To je izuzetno naporno. DA.
    4. Da li u Srbiji ima korupcije? Definitivno. Da li je bilo u vreme Djindjica, Kostunice, Tadica, Slobodana... O da. Da li ce biti korupcije na nivou opstina, ministarstava, clanova vladajucih stranaka u vladama narednih 100. premijera i predsednika u Srbiji? O definitivno DA.
    5. Da li veliki igraci u svetu imaju relativno dobro misljenje o njemu? DA. Da li Orban, Erdogan i ostali regionalni igraci imaju relativno dobro misljenje o njemu. DA.
    6. Da li vodu miroljubivu politiku koja je u duhu naseg naroda? DA.
    7. Da li su velike sile malo umanjile pritisak na male drzave. JESU. Da li je to nama dalo malo manevarskog prostora da uspostavimo saradnju sa Kinom, Rusijom, Turskom ali i sa SAD i EU. DA.
    8. Ako bude veliki rat, da li su nam vece sanse da ostanemo NEUTRALNI sa cvrstom vlascu ili sa manjinskim koalicijama. DA.
    9. Da li stvari idu na bolje ili na gore? Nevezano za globalne krize i probleme? DA.
    (Nije vazno kakva je macka, 27. novembar 2021 14:59)

    # Link komentara

  2. Можда постоји и повод за тај хибридни рат, ко би га знао
    (Дрндоје, 27. novembar 2021 13:03)

    # Link komentara

  3. Realno gledano Vucica napdaju svi kako oni ,,spolja,, tako i pojedine grupacije ,,iznutra,,Cak su ovi ,,iznutra,, beskrupulozniji, sto je za svaku osudu.A oni ,,spolja,,rade na softiciranije nacine.
    (humanista, 27. novembar 2021 12:42)

    # Link komentara

  4. Nisu predsednik i njegova porodica Srbija, vec samo neki od 7 miliona stanovnika
    (drzava je nesto drugo, 27. novembar 2021 12:34)

    # Link komentara

  5. žao mi što je naš predsednik a ne nekog neprijatelja
    (Nikola, 27. novembar 2021 12:23)

    # Link komentara