Zvezda filmova: "Američka pita" i "Američka lepota" u potresnoj ispovesti: Bila sam telo, silovana i zlostavljana

Glumica Mena Suvari je postala poznata zbog svojih uloga u filmu "Američka pita" i "Američka lepota". Ona je u intervjuu koji je dala za "Gardijan" otvorila svoju dušu i progovorila o prošlosti koja je i dalje boli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ona je bila silovana nekoliko puta. Prvi put joj se to desilo dok je bila samo dete. Silovao ju je prijatelj njenog tate. Nakon toga je stupila u toksičnu vezu sa 17 godina. S obzirom da je bila još uvek dete, njen tadašnji dečko je lako manipulisao njom i seksualno je zlostavljao.

Njen tadašnji partner ju je terao na trojku sa ženama koji bi on odabrao. Mena je shvatila je da ju je bivši iskoristio tek godinama kasnije, kada je slučajno naletela na jednu od tih žena.

"Rekla sam joj: 'Želim da znaš da nikada nisam želela da radim ništa od toga'. Bila je iznenađena. Rekla mi je: 'On mi je rekao da si želela'. Bilo je to veliko otkrovenje za mene, shvatila sam da sam bila izmanipulisana, a nisam imala pojma", ispričala je u intervjuu.

Tokom njihove veze je bila veoma nesrećna i nije mogla da se izbori sa situacijom u kojoj se našla. Čak se dešavalo da je morala da traži medicinsku pomoć nakon grubog odnosa sa partnerom.

"Nisam bila voljena. Bila sam samo telo, sredstvo koje mu je služilo za ispunjavanje njegovih potreba. Nikada nisam želela da govorim negativno o stvarima koje mogu biti zdrave za druge ljude. Veoma je konfuzno kada doživite se*s kao zlostavljanje, budući da je deo toga zadovoljstvo. Ali taj drugi deo je apsolutna noćna mora, zbunjeni ste, ne znate šta je ispravno", priznala je.

Danas je u srećnom braku sa Majkom Houpom, za koga se udala 2018. godine, a imaju jednogodišnjeg sina.

Izvor: novosti