Životna priča Maršelin Bertran: Majku Anđeline Džoli muž je varao "na svakom koraku", borila se sa opakom bolešću i preminula sa svega 56 godina

Anđelina Džoli je jedna od najpoznatijih i najlepših glumica na planeti, ali retko ko zna da se i njena majka Maršelin Bertran takođe bavila glumom i da je važila za jednu od najlepših glumica tog vremena. Bez obzira na njenu beskrajnu lepotu i talenat, muž ju je konstantno varao, a na kraju je preminula od opake bolesti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta, a malo ko zna da je njena majka Maršelin Bertran takođe lepotica. Njena majka je bila glumica koja bi danas, da je živa, imala 72 godine.

Brojni ljudi ističu da Anđelina neverovatno liči na nju, dok ima i onih koji kažu da je Maršelin bila i lepša od svoje ćerke.

Odrasla je u skladnoj porodici i činilo se da će imati svršen život. Bila je nestvarno lepa, ali i podjednako talentovana. Od malih nogu je počela da se bavi glumom i znala je da će to biti njen životni poziv.

Iako su je odmah zapazili lovci na talente i predvideli joj uspešnu karijeru, ona je ipak na samom početku odustala od svojih snova kako bi se posvetila porodici.

.

Muž je besomučno varao, teška bolest savldala

Sa svega 20 godina udala se za glumca Džona Vojta, 12. decembra 1971. godine.

Ni početak braka joj nije doneo sreću, kao ni kasnije godine, a imala je i dva pobačaja koja je teško psihički podnela. Nakon nekoliko ponovnih pokušaja, stigle su lepe vesti - glumica je ostala u drugom stanju. Na svet je prvo došao Džejms Hejven, a dve godine kasnije i Anđelina Džoli. Oboje su uplovili u glumačke vode.

Uprkos tome što je žrtvovala blistavu karijeru zbog porodice njen muž nije imao obzira ni prema njoj, ni prema deci. Strani mediji su mnogo puta pisali o tome kako ju je varao kada god je za to imao priliku.

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine i to zbog Vojtovih brojnih prevara. Otkrila je da ju je on varao sa kim je stizao, pa je podnela zahtev za razvod braka.

.

Nakon razvoda od Vojta, ušla je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 15 godina, ali nisu zvanično bili u braku. Zatim je 6 godina bila sa Džonom Trudelom, a 2000. započela je vezu sa Tomom Besamrom, sa kojim je bila 5 godina u braku, dok ih smrt nije rastavila.

Pred kraj života Maršelin nije govorila o svojoj privatnosti i nije davala intervjue. Borila se sa rakom jajnika i rakom dojke skoro osam godina. Umrla je 2007. godine.

Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka, Anđelina je govorila o svojoj majci, rekavši da je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično. "Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj", otkrila je glumica.

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece. 2008. godine Anđelina i Bred Pit su dobili ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja je dobila ime po svojoj pokojnoj baki.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs