Voditelj podelio POTRESNU ISPOVEST: Sin mu je preminuo OD TUMORA KAD JE IMAO PET MESECI, ova godišnjica mu je TEŠKO PALA

Voditelj Nik Kenon nije imao lak život, uprkos tome što je izgradio veliku karijeru. Gubitak sina samo je jedan u nizu izazova sa kojima je morao da se suoči.

S.D.  |  
Foto: Profimedia/Gregor Fischer/dpa
Foto: Profimedia/Gregor Fischer/dpa
.

Nik je rođen 8. oktobra 1980. godine u siromašnoj porodici. Njegov deda ga je odgajio u San Dijegu, Kaliforniji, i Nik je njega oslovljavao sa "tata". Svoje tinejdžersko doba provodio je u uličnim bandama, iz kojih izlazi nakon što mu ubijaju bliskog prijatelja. Uprkos teškim počecima koji bi ga verovatno ostavili na ulici i bez obrazovanja, Nik završava srednju školu i prti sebi put ka stend-ap komediji i muzičkoj karijeri.

Nik je 2012. hospitalizovan dva puta - prvi put nakon što su bubrezi krenuli da mu otkazuju, a drugi put zbog plućne embolije. Kasnije je saznao da je uzrok njegovih zdravstvenih problema autoimuna bolest lupus nefritis.

Voditelj i komičar sa plodonosnom muzičkom karijerom našao se na udaru kritika zbog rasističkih i antisemitskih komentara koje je rekao u jednoj epizodi podkasta "Cannon's class" pre samo dve godine. On je tada povezao jevreje sa kontrolom finansija u celom svetu, a za belce je rekao da su "divljaci" i "bliskiji zverima nego ljudima". Dva dana nakon ovih izjava Kenon je izdao javno izvinjenje, nakon kog nije trpeo posledice poput otkaza.

Nik je poznat i po broju dece koje ima, tačnije 11, a 12. je na putu. Ima blizance sa pevačicom Marajom Keri, troje dece sa plesačicom i modelom Britani Bel, sa didžejicom Ebi de la Rosa ima troje dece, modeli Bri Tiesti i Laniša Koul rodile su mu po jednog naslednika, a sa Alisom Skot očekuje još jedno dete, nakon tragičnog gubitka njihovog prvog zajedničkog sina.

Maleni Zen Kenon preminuo je sa samo pet meseci, zbog tumora na mozgu. Nik je na dan godišnjice gubitka naslednika ostavio srceparujuću poruku na svom Instagram profilu, u kom je naveo da ne može psihički da se oporavi od Zenove smrti.

Nik je objavio prošlog meseca da čeka dete sa Alisom, te se prinova očekuje sledeće godine u decembru.