U sedmoj deceniji i dalje mami poglede, a kao mlada glumica ZAVRŠILA JE U SEKTI kojoj je DAVALA CELU SVOJU ZARADU - priča glumice Mišel Fajfer

Ova fantastična glumica obeležila je osamdesete i devedesete, a onda se povukla iz glume kako bi se posvetila svojoj deci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Mišel Fajfer je izgledala zapanjujuće prilikom retkog pojavljivanja na crvenom tepihu u Londonu na Paramount prezentaciji. Glumica (64) je za ovu priliku obukla elegantnu crnu haljinu sa puf rukavima, a bilo je teško skinuti pogled sa nje jer i dalje izgleda kao da je vreme za nju stalo.

Mišel je počela da glumi u dvadesetim godinama, a čak i ako je bila na vrhuncu slave pre skoro 30 godina, izgleda da se ova holivudska lepotica nije mnogo promenila od svojih mlađih dana. Osvojila je publiku ulogom Mačke u filmu “Betmen se vraća” iz 1992. godine, a iza sebe ima tri nominacije za Oskara.

Javnosti se dopada što nije podlegla čarima plastične hirurgije kao većina njenih kolega I što je veoma praktična i racionalna osoba. Glumica, koja je zbog porodice napravila pauzu u karijeri, ne voli da daje intervjue, pa je uvek izbegavala gostovanja i izjave, ali bi napravila izuzetak kada bi reditelj od nje tražio da promoviše film.

„Uvek sam se pitala zašto toliko ne volim intervjue. Mislim da je uzrok stalni strah da će ljudi shvatiti da sam prevarantkinja i da ću biti otkrivena. Da li razumete šta pokušavam da kažem? Bojim se da će zaključiti da ne znam kako da se ponašam i da sam samo imala sreće”, rekla je.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Zbog sina Džona (27) i ćerke Klaudije (28) povukla se iz glume. Nikada nije vodila decu na događaje niti ih je predstavljala javnosti, a kada su odrasla vratila se svojoj karijeri. Njena uspešna karijera zasenila je početke tokom kojih je završila u sekti pa se to retko pominje. Naime, na početku svoje glumačke karijere išla je na časove u Los Anđelesu i njome je izmanipulisao misteriozni par koji je vodio metafizički i vegetarijanski kult.

Okupili su ljude i sprečili ih da ih obuzme sjaj Holivuda – konzumacija alkohola, opijata i nikotina. Fajferova je bila pod ogromnim uticajem neobičnog kulta do te mere da im je davala celu svoju mesečnu zaradu.

„Kada se setim tog perioda, shvatim koliko sam bila ispranog mozga“, rekla je glumica 1995. godine.

Inače, Mišel se dva puta udavala. U prvom braku je bila sa glumcem Piterom Hortonom, od 1981. do 1988, dok je po drugi put na ludi kamen stala sa scenaristom Dejvidom E. Kelijem 1993. godine. Pre braka sa Kelijem ona je već započela proces usvojenja svoje kćerke Klaudije, koja je rođena 1993. i iste godine je usvojena, a 1994. je rodila sina Džona.

Izvor: spectacler.com