U 102. godini se vratila iz Amerike u rodno Valjevo! Imala je 4 braka, a njen moto je - biti nasmejan i ne misliti nikome zlo

Valjevka Kosara Savkić Antić se u 102. godini vratila iz Amerike u svoj rodni grad, a njen moto za dug i ispunjen život je - "Uvek biti pozitivan, nasmejan i ne misliti nikome zlo".

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

U Americi je provela 59 godina, a onda je odlučila da se vrati u rodnu zemlju i da ovde provede ostatak života. Posetili smo Kosaru u domu za stare, gde su nam rekli da je ona njihov najstariji korisnik.

Kosara obožava knjige i odmah po dolasku u Srbiju, učlanila se u gradsku biblioteku, koju smo zajedno i posetili. Ona nam je tada priznala da je imala čak četiri braka, ali da je sa svakim suprugom ipak bila zadovoljna.

Ova Valjevka je radila do svoje 96 godine i nekad i po 15 sati dnevno. Kako ona priznaje, "rad i osmeh su je jedini održavali u životu". U Valjevu je imala poznatu fotografsku radnju, a svojim aktivnim životom ostavila je dubok utisak na sugrađane, koji joj na ulici non-stop prilaze i pozdravljaju je.

Kako je nekada živela, a kako danas izgleda njena svakodnevica, pogledajte u prilogu u nastavku: