Šta se desilo jednoj od NAJLEPŠIH ŽENA DANAŠNJICE? Mlada manekenka potpuno VAN KONTROLE; mnogi sumnjaju na NARKOTIKE

Kara Delavinj je napravila zavidnu karijeru i činilo se kao da joj je celi svet pod nogama. Međutim,u poslednje vreme čini se da gubi tlo pod nogama.

Foto: Profimedia/Cindy Ord
Foto: Profimedia/Cindy Ord
.

Iako bih mnogi poželeli život slavne manekenke Kare Delavinj, izgleda da njoj ne teče med i mleko u poslednje vreme. Barem se tako čini na fotografijama.

Baš kada je trebala slaviti usjeh na jubilarni trideseti rođendan, izgleda da slavnoj brineti nikad nije bilo teže. Za Harper‘s Bazaar otkrila da je imala vrlo stresno odrastanje. Manekenkina majka, Pandora Delavinj, borila se s zavisnošću od heroina pre nego što je rodila Karu i njene sestre Popi i Kloi Delavinj. Dok je Kara bila mlada, Pandori je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.

"Svako ima nešto kroz što prolazi sa svojom porodicom", objasnila je Kara i dodala: "Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna da li su neki ljudi dobri ili ne."

Osim problema kod kuće, Kara se suočila s sopstvenim mentalnim problemima, zbog kojih je napustila školu Bedales u Hempšajeru u Engleskoj.

"Odustala sam od škole i samo sam želela da dokažem da nisam promašaj kakvim sam se smatrala", rekla je Kara za magazin. "Kad imate problema s mentalnim zdravljem, ništa ne vidite, to vas zaslepljuje."

.

Kara je nastavila da se bori s mentalnim problemima kada je postala model sa samo 17 godina. Za Harper‘s Bazaar je rekla da je patila od teške depresije i anksioznosti dok se borila sa svojom seksualnošću. Naime, 2017. godine se deklarisala kao panseksualka. U intervjuu je objasnila da bi manje "mrzela" samu sebe kao tinejdžerka da je bilo više LGBTQ+ javnih osoba.

Još je prošle godine Kara izjavljivala da ima neke lične ciljeve za koje se nada da će ih ostvariti te je priznala da bi silno želela da postane majka.

"Želim da imam decu. Ali ne još", rekla je za Harper‘s Bazaar.

"Kupujem dečju odeću za svoje buduće dete koje ne postoji. Dečije cipele mi slamaju srce. Neki dan sam išla u kupovinu i kupila ove male Er Džordan, koje su ljubičaste i imaju lava na sebi. Manifestujem..."

Osim manekenske karijere, porodičnih aspiracija i rada za LGBTQ+ zajednicu, Kara je fokusirana i na glumu. I baš kada se činilo da sve u njenom životu ide napred, poslednjih nedelja su u nekoliko navrata u javnost procurele poprilično uznemirujuće fotografije na kojima neuredna i bosa sumanuto hoda i telefonira ispred aerodroma Ven Najs gde je sletela privatnim avionom, piše Kurir Stil.