Potresno: Sestra napisala pesmu ubijenom bratu; nije imala snage da stane pred kamere, ali je uputila poruku: "Čuješ li Bože..." (VIDEO)

Mesec dana nakon stravičnog masovnog ubistva u mestima kod Mladenovca, šta kažu porodice žrtava i ranjenih? Kako izlaze na kraj sa bolom i šokom? Naše kolege iz "Exploziva" prva su novinarska ekipa koja je dobila ispovest meštana Dubone i Malog Orašja. Specijalnu emisiju posvećenu tome gledaćemo danas na Prvoj u Neke od snimaka videli smo i emisiji “Jutro” u kojoj je gostovala novinarka "Exploziva" i autorka ovog specijala - Katarina Milovanović.

Izvor: Prva  |  
.

Kako je ekipa Exploziva uspela da pridobije poverenje porodica nastradalih i ranjenjih? Da li je bilo potrebno postavljati pitanja? Da li su nešto pitali i da li su imali neku poruku za sve nas?

Od Katarine saznajemo šta je na nju kao autorku ostavilo najjači utisak i šta joj je lično bilo najteže, a čućemo i pesmu koju je sestra napisala i posvetila ubijenom bratu... Ona nije imala snage da stane pred kamere, ali je želela da uspomena na njega ostane zabeležena; zbog čega je ekipi "Exploziva" poslala poruku koju smo čuli u programu uživo...