Pogledajte šta je Marko Nikolić rekao otmičaru posle 30 godina?

Čuveni Giga Moravac i njegov kolega Miša Janketić mogu da kažu da su igrali u pravom filmu katastrofe. Njihova drama odigrala se 1981. godine kad je Borivoje Jelić oteo avion na relaciji Titograd - Beograd.

.

Ako ste gledali (a sumnjamo da niste) novo izdanje "Dosijea", onda sad sigurno prepričavate situaciju kojom retko ko može da se pohvali, a koja je delo ruku Mašana Lekića.

Elem, pred kraj epizode "Drama na nebu: Otmica aviona" Marko Nikolić upoznao je Boru Jelića koji je 26. septembra 1981. oteo „Jatov“ avion „boing 727-200“, kojim je čuveni9 Giga Moravac sa kolegom Mišom Janketićem i još 97 putnika i osam članova posade leteo na relaciji Titograd (Podgorica) - Beograd.

Životna želja Borivoja Jelića bila je da ubije Tita. Ali pao je u zatvor u Nemačkoj, a u međuvremenu je Tito umro, pa je Bori bilo ispod časti da ubija članove Predsedništva.

Prelomni trenutak u Borinoj "otmičarskoj" karijeri bio je kad se u nemačkom zatvoru upoznao se s pripadnicima terorističke grupe Bader-Majnhof i pod njihovim uticajem odlučio da otme avion.

Kako biste vi reagovali da se sretnete oči u oči sa čovekom koji vas je držao kao taoca?

Majstor trilera Mašan Lekić odlučio je da iskuša sreću.

Organizovao je, sa saradnicima, susret Marka Nikolića i Bore Jelića.

Prošlog leta, 33 godine nakon kidnapovanja.

Otmičar i njegov talac sreli su se u jednom beogradskom parku.

I sad pogledajte zašto Je Marko Nikolić pravi KRALJ:

.

CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI - O V D E !