NAJVIŠA ŽENA NA SVETU JE ZBOG IZGLEDA PROŠLA KROZ UŽASNE TRAUME: Sad živi bajku kraj 40 cm nižeg čoveka i radi kao MODEL

Iako je doživela brojne ružne situacije zbog svoje visine, Elisane Silva je konačno je pronašla svoju sreću i uživa u ljubavi.

.

.

Elisane Silva je od svoje desete godine primetila da je drugačija od svojih vršnjaka - bila je mnogo viša od drugara iz odeljenja, čak, 175 cm. Upravo zbog visine su je maltretirali i nazivali pogrdnim imenima, te je tokom odrastanja mnogo patila. Međutim, sreća joj se konačno osmehnula, pronašla je muškarca koji je voli svim srcem, bez obzira na njene različitosti.

Budući da je Silva nastavila da raste, sada je, kao 26-godišnjakinja, viša od 2 metra. Naime, njena majka Ana Maria Ramos je visoka svega 162 cm, a otac Luiz Jorge 170 cm, tako da, ako sudimo po genetici, nije imala na koga da bude tako visoka.

– Još kao desetogodišnjakinja primećivala sam da nešto nije u redu jer sam jedina u svojoj porodici i razredu imala neverovatnih 175 centimetara. To je bio šok za sve, jer sam bila najviši član u tako mladoj dobi – rekla je Elisane.

.

Posle istraživanja je utvrđeno da je uzrok njenog enormnog rasta zapravo benigni tumor na hipofizi, koji je doveo do prekomernu proizvodnju hormona rasta i stanje zvano gigantizam.

– Počela sam da osećam intenzivne bolove u kostima i veliki pritisak u glavi zbog prebrzog rasta, pa smo odlučili da odem kod lekara. Predložili su da se izvrši nekoliko rutinskih testova kako bih saznala zašto sam tako visoka, ali kako moja porodica nije imala dovoljno novca da pokrije bolničke troškove, to nije bilo moguće – nastavila je.

Za njenu priču čula je jedna brazilska televizija i odlučila je da pomogne ovoj devojci i plati joj sve neophodne troškove, kako jbi saznala šta se zaista dešava sa njom i njenim telom. Kad je dobila rezultate, doktori su ustanovili da joj na hipofizi raste benigni tumor koji je glavni "krivac" za njeno stanje.

Odrastanje za Elisane nije bilo uopšte lako

Često su je maltretirali kako njeni vršnjaci, tako i odrasle osobe, nazivali su je žirafa, lampa i div. Svi ružni komentari su veoma loše uticali na njenu psihu.

– Sećam se da sam se zaključala kod kuće, jer mi je bilo toliko mučno od bolnih komentara i reči koje su mi ljudi neprestano govorili – rekla je Elisane.

Kako više nije mogla da se suočava sa tolikom količinom ruganja, napustila je školu.

– Odlučila sam da odustanem i to je bila najteža odluka koju sam ikad morala da donesem, jer sam htela i da nastavim na studije, ali znala sam da u tom okruženju više neću izdržati - priča Silva.

.

Tada je 2011. upoznala Francinalda i brzo su se zaljubili uprkos razlici u visini. Godinu dana kasnije Francinaldo ju je zaprosio, a par se venčao 2015. godine.

– Osetila sam povezanost sa njim onog trenutka kad sam ga upoznala, nisam ni primetila njegovu visinu. Francinaldo je visok samo 162 centimetara, što je gotovo 40 centimetara manje od mene, ali nije me briga. Iako je bio znatiželjan u vezi s mojom visinom i stanjem, nije davao nikakve zle komentare niti me osuđivao zbog mog izgleda – objašnjava.

Uspešno su premostili sve razlike među njima, a kruna njihove ljubavi su trogodišnji sin i ćerka koju su nedavno dobili.

– Bio je prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čoveku, a ne kao nekakvoj nakazi. Iako postoji očita razlika u visini, mi to ne doživljavamo kao problem, jer se volimo baš takvi kakvi jesmo i ne bismo želeli da se bilo šta promeni – zaključila je Elisane, koja se danas veoma uspešno bavi i modelingom, prenosi Stil.