Harizmatični pevač VARAO TRUDNU SUPRUGU - ljubavnica otkrila SVE DETALJE: "Hteo je da NAZOVE SINA PO MOM IMENU"

Pevač grupe Maroon 5 Adam Levin i njegova supruga, supermodel Behati Prinslu važili su za jedan od naskladnijih poznatih parova u šoubiznisu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Poznati par je godinama u srećnom braku, imaju dvoje dece, sve se činilo savršenim, dok navodna ljubavnica Adama Levina nije postavila video na Tik Tok u kojem je objasnila da je sa poznatim pevačem bila skoro godinu dana.

Model Samner Stroh tvrdi da je sa muzičarem bila u romantičnoj vezi u periodu nakon 2014. godine,kada je on već bio u braku sa čuvenim viktorijinim anđelom Behati Prinslu.

Inače, njegova supruga Behati je u drugom stanju i čeka njihovo treće dete što su otkrili samo nekoliko dana pre ovog skandala.

Levin nije želeo da komentariše navodne optužbe koje su iznete u video snimku, koji je za manje od tri sata prikupio više od milion pregleda.

Strohova je video objavila 19. septembra i to uz poruku:

- Žao mi je što sam bila sa čovekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja.

Ona nije navela tačno kada su bili zajedno, ali je rekla da je to bilo u periodu kada je on već bio u braku i da je trajalo oko godinu dana.

.

Dvadesettrogodišnja Stroh, rodom iz Teksasa, rekla je u snimku:

- Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjem poznatim modelom i viktorijinim anđelom. U to vreme bila sam mlada i naivan i iskreno govoreći osećam se iskorišćeno. Nisam bila ono što sam danas, pa me je bilo vrlo lako izmanipulisati.

U Tik Tok videu ona je otlrila sms poruke koje joj je Adam Levin slao.

- Sigurna sam da znate ko je Adam Levin. On i ja smo se viđali oko godinu dana - rekla je.

Kada je njegova žena ostala u drugom stanju Levin joj je rekao:

- Čekam još jedno dete. Ako bude dečak, voleo bih da mu dam ime po tebi, voleo bih da se zove Samner. Da li je to tebi u redu?

Kako kaže, bio je mrtav ozbiljan. Ipak, nekoliko minuta kasnije dodaj je emojli koji sleže ramenima...

Ona je zatim dodala:

- Bila sam u paklu.

Levin (43) i njegova supruga Prinsli (34) otkrili su početkom septembra da je ona trudna sa njihovim trećim detetom. Par ima još dvoje dece, ćetvorogodišnju ćerku Gio Grejs i petogodišnjakinju Dasti Rouz.

Stroh je dodala i da ona nikada nije želela da taj snimak ode u javnost, ali da je neoprezno poslala neke druge snimke iz telefona prijateljima, među kojima su se slučajno našli i ti, a onda su ih oni zloupotrebili i pretili joj da će ih prodati tabloidima.

Tim putem ona je htela da se obrati javnosti i zato je snimila video za Tik Tok, ali nije obelodanila nikakve druge snimke ove preljube, piše Kurir Stil.