Glumac Majkl Vederli u braku je sa ovom DOKTORKOM SRPSKOG POREKLA, sa kojom redovno dolazi u Beograd

Čuveni glumac Majkl Vederli, koji glumi glavnu ulogu u hit seriji "Bull", koja se emituje od 2016. godine, oženjen je doktorkom iz Srbije, a njihova ljubavna priča je divna.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumac je bio zapažen u hit seriji "NCIS" kao i u nekim drugim televizijskim ostvarenjima. U svetu filma je od 1990. godine, a prvu ulogu na malom ekranu odigrao je godinu dana kasnije.

Glumac je od 1995. do 1997. godine bio u braku sa Amelijom Hajnle, a nakon toga je stupio u emotivnu vezu sa Bojanom Janković, doktorkom srpskog porekla. Upoznali su se 2007. godine na koncertu Stinga u Vankuveru, a venčali su se 2009.

„Odselila sam se iz Srbije i otišla sam u Kanadu, ali mi je i dalje ostalo veoma važno pomaganje sopstvenom narodu. Kada se ukazala prilika, kada sam ušla u upravni odbor jedne humanitarne organizacije, počela sam aktivno da radim na tome, da organizujem razne događaje kako bih povećala svest o problemima mog naroda i načinima na koje ljudi mogu da pomognu jedni drugima“, rekala je doktorka Janković-Vederli.

„Od kada sam postala majka, postalo mi je jasno kolika je to odgovornost i koliko faktora i stvari može uticati na dete, na vaspitanje deteta, a svi mi kao roditelji trudimo se da uradimo najbolje što možemo, “ dodala je Bojana, koja sa Vederlijem ima ćerku Oliviju i sina Lijama i koja sa porodicom često dolazi u Srbiju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

„Od svoje 13. godine trudila sam se da svako leto provedem u Srbiji, koliko god sam dugo mogla. A sada mi je to posebno važno zbog dece, kako bih ih upoznala sa porodicom, bliskim prijateljima, tradicijom, duhom života. To je važno za njihov rast. Na neki način dolazim i zbog sebe i zbog njih” – rekla je ona i dodala:

„Majkl voli Srbiju. Pre godinu dana smo se preselili u Njujork i neki delovi tog grada veoma podsećaju na Beograd. S obzirom na to da je odrastao u Njujorku, veoma dobro razume Beograd kao grad, jednostavno shvata kakav je život tamo. Možda ne razume sve detalje, ali stil života mu je blizak. Recimo, u Njujorku idemo na predstave, idemo u kafiće, i imamo balans svega što, iskreno, nudi i srpska prestonica. Beograd je divan grad!”

Izvor: Spectacler.com