Čuvena Italijanka ovako izgleda u 88. godini: Bila je PRIRODNA LEPOTICA, a onda je plastičnim operacijama UPROPASTILA LICE! (FOTO)

Slavna Italijanka gostovala je nedavno u televizijskom šouu "Belve" u svojoj rodnoj Italiji i zbog svog izgleda je iznova pokrenula priče o tome da je neumerenim plastičnim operacijama izobličila lice.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ornela Vanoni danas ima 88 godina, "houseandwhips.com" piše da se pevačica podvrgla operaciji zatezanja lica, vrata, brojnim tretmanima botoksa i ko zna kojim procedurama što još nije poznato javnosti.

Na ovom portalu se ističe da je čuvena pevačica, kantautorka i glumica negativan primer plastične hirurgije, a sve zbog pomenute neumerenosti. Da li je želja da se zaustavi vreme bila najjača motivacija ili poriv da se iz korena promeni prirodan izgled?

Ornela je karijeru počela 1956. a čuvena je njena uloga u filmu "7 Women and a Murder". Objavila je ogroman broj albuma i singlova i prodala oko 65 miliona ploča.

Prati je nadimak "cantante della mala" što znači pevačica podzemlja, jer je na početku karijere pevala o kriminalnom svetu u Milanu.

Ornela Vanoni uživa ogromnoj popularnosti, smatra se jednom od najuspešnijih italijanskih pevačica iako za sada nije pobedila na čuvenom Sanremu.

U nastavku teksta pogledajte fotografiju slavne Italijanke od pre više decenija. Promene koje su usledile na njenom izgledu svakako su i posledica vremena, ali pre svega plastičnih operacija. Ornela nekad i sad... Kakav je vaš komentar?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.