Bila je OMILJENA "ZLOBNICA" na našim prostorima, a njen život je JOŠ VEĆA SAPUNICA: Gabrijela Spanić JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU

Gabrijela Spanić (48) je devedesetih bila mega popularna u Srbiji i regionu zbog uloge bliznakinja Pauline i Paole u meksičkoj telenoveli "Zlobnica".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

U to vreme epizode popularne serije nisu se propuštale, a Gabrijela je odmah osvojila srca publike ovom dvostrukom ulogom. Posebnu pažnju javnosti privuklo je i to što meksička glumica vuče korene sa Balkana, što je bio razlog više da je svi zavole.

Međutim i njen privatan život bio je poput španske serije. Baš kao i lik koji je tumačila u seriji "Zlobnica" i ona ima sestru bliznakinju, po imenu Danijela.

Danijela je takođe glumica, i zanimljivo je da se povremeno pojavljivala i u "Zlobnici" gde je nekoliko puta menjala svoju sestru Gabrijelu.

Naime, Gabrijela sa sestrom bliznakinjom Danijelom godinama nije bila u dobrim odnosima, jer je ona navodno otpočela romansu s njenim bivšim suprugom Migelom, s kojim se Gabrijela rastala 1999. godine. Sestre su, inače, doživele i veliku dramu kada je Danijela bila u petom mesecu trudnoće - doživela je moždani udar i završila u komi.

.

Šuškalo se da je u tom peridu Danijelin suprug Ademar Nahum od Gabrijele često pozamljivao velike sume novca. Kada se Danijela probudila iz kome navodno se nije svega sećala, a muž ju je okrenuo protiv sestre. Tada su njih dve prekinule svaki kontakt, a glumica je iz kuće izbacila majku i brata kada je saznala da se krišom viđaju s Danijelom.

S druge strane, Gabrijelu, njenog sina koji je tada imao samo dve godine, trudnu sestru i još nekoliko članova porodice mesecima je trovala kućna pomoćnica.

Navodno je Marsija Seleste Fernandez u hranu stavljala otrov za pacove. Kako je cela porodica imala zdravstvene tegobe kućni lekar im je uradio detaljne analize.

Zbog svega je kućna pomoćnica u zatvoru provela sedam godina, ali je puštena kada su njeni advokati uspeli da dokažu da Gabrijela i njena porodica u krvi nisu imali nikakve sumnjive supstance.

Inače, slavna glumica se poslednjih nekoliko godina našla na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se podvrgla, a mnogi kažu da više ne liči na sebe.

.

Izvor: Stil