Pomozimo Zorani da se izleči! Njena hrabrost je zaista nemerljiva

Zorana Zoka Ivanić je dvadesetdvogodišnja devojka iz Zrenjanina kojoj je dijagnostikovana generalizovana distonija, odnosno bolest nevoljnih pokreta mišića. Zorana se sa bolešću bori od šeste godine. Iako su lekari rekli da za njeno stanje nema pomoći u Srbiji, ona ne želi da se preda. Sama je na Googlu našla lekara iz Južne Koreje, a za izlečenje joj je potrebno 150 terapija. U prevodu - 35 000 dolara. Hajde da joj pomognemo, hoćete li?

.

Zorana je student na tehničkom fakultetu ”Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu, smer inženjerstvo za zaštitu životne sredine. Pored toga što voli svoj smer, jedan od ciljeva joj je da uspešno završi fakultet i da se posveti buđenju svesti kod uspavanih pojedinaca.

Zoka je osoba sa invaliditetom koji joj ne predstavlja problem niti prepreku na putu do cilja. A jedan od mnogih njenih ciljeva je da sa vama bude svedok svog izlečenja.

Pogledajte priču Exploziva o ovoj super devojci:

.

Iako su njeni drugari, vršnjaci i kolege sa fakulteta Tehničkih nauka „Mihajlo Pupin“ organizovali akcije, otvoreni su u tekući i devizni računi u Erste banci.

Broj tekućeg računa je 340-32145031-06, a deviznog 340-76470603-08.