Lejdi Di se u grobu prevrće: Skandalozni život Dajanine rodbine

Porodica Spenser u Engleskoj ima bogatu istoriju i važi za jednu od najeminentnijih familija, čiji su deo bili ser Vinston Čerčil i princeza Dajana. Naslednice slavne porodice mnogo se razlikuju od svojih aristokratskih predaka.

.

Lejdi Kiti Spenser (25) i njene sestre, bliznakinje lejdi Eliza i lejdi Amelija (23), nećake su princeze Dajane i zvezde britanskih tabloida.

Cape Town

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

.

Plavokose lepotice su ćerke Čarlsa Spensera, brata lejdi Di. Ljubiteljke su društvenih mreža i često na njima objavljuju fotografije u bikinijima sa egzotičnih destinacija ili oskudno odevene u nekom od ekskluzivnih londonskih klubova. Šuška se da zarađuju tako što reklamiraju modne brendove i salone lepote na svojim profilima na Instagramu.

.

Njihovi roditelji, Čarls Spenser i njegova prva žena, bivša manekenka Viktorija Lokvud godine 1995. preselili su se iz Engleske u Kejp Taun da bi izbegli medijsku pažnju zbog šuškanja o njegovim jubavnim aferama. Ipak, nisu uspeli da spasu brak. Čarls je nastavio da vara suprugu, a Viktorija se borila sa zavisnošću od heroina i alkohola, kao i sa anoreksijom i bulimijom. Iste godine kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći, 1997, Čarls i Viktorija su se razveli. On se vratio u Englesku, dok je ona ostala sa decom u Južnoafričkoj Republici.

amfAR Milano 2015 #amfAR #mfw #milan

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

.

Deca su tokom detinjstva uspela da izbegnu medijsku pažnju, a javnost se ponovo zainteresovala za njih kada se Kiti vratila u London zbog studija.

View from the top

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

.

Danas se čini da joj prija to što je paparaci prate u stopu. Prati je reputacija žene koja uživa u hrani i piću, i koja još nije pronašla svoje zanimanje. Navodno je tokom prošle godine čak sedam puta bila na odmoru. Za nepuna četiri meseca ove godine, obišla je Pariz, Prag i Milano.

SQUAD

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

.

Iako tvrdi da nema dečka, mediji pišu da je već dve godine u vezi sa bogatim četrdesetogodišnjim Italijanom Nikolom Baratijerijem di San Pjetrom. On je samo šest godna mlađi od njenog oca, skoro dvostruko stariji od nje, i ima troje dece iz prethodnog braka.

Kitine sestre i dalje žive u Južnoj Africi, ali su veoma popularne u rodnoj zemlji.

Au revoir Paris

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

.

Elajza, čiji je prvi dečko bio Kristofer Eliot, talentovani surger koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 15 godini, pre nekoliko nedelja okončala je petogodišnju vezu sa Metjuom Rozovskim, za kojeg je trebalo i da se uda.

Amelija je već šest godina u vezi sa Gregom Maletom. Malo je falilo da propusti venčanje svog rođaka princa Vilijama zbog problema sa zakonom. Pretila joj je prijava jer je navodno udarila čoveka u restoranu brze hrane u Kejp Taunu. Ipak, uspela je da izbegne podizanje optužnice i da stigne na venčanje.

Izvor: Hello

Lion's Head Peak with my brother @gregmallett - the most phenomenal views of Cape Town

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on