Alis Kuper nudi 365 000 dolara svakome ko se usudi da živi u ovoj kući u Bosni. Ali...

Kako vam zvuči godinu dana besplatnog smeštaja i zarada od 1 000 dolara dnevno? Roker Alis Kuper je na svom Fejsbuku baš to ponudio obožavaocima, a kuća se nalazi u komšiluku, u bosanskom Mrkonjić Gradu.

.

Ne zna se da li se Kuper samo šalio, ali njegova ponuda je privukla više od 25 000 ljudi koji žele da probaju.

Naravno, kao i u svakoj priči, postoji i momenat "ali".

Radi se o brvnari koja se nalazi u šumi, bez telefona, interneta, televizije i radija. Čovek koji je kuću izgradio zove se Boro Zelenkovac i, kako je sam napisao na Fejsbuku, uspeo je da tri decenije živi u tim uslovima.

Hello everyoneThank you Alice Cooper for post. I built this house. My name is Borislav Janković Boro. I've lived here...

Posted by Zelenkovac Boro on Sunday, March 20, 2016

- Živeo sam ovde 30 godina. Pre nekoliko godina živeo sam ovde bez struje, telefona i automobila. Koristio sam vodu iz reke. To je dobro delovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Iz iskustva znam da se može živeti bez mnogih civilizacijskih dostignuća i u direktnom kontaktu s prirodom. Ovde možete živeti srećan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte... - napisao je Borislav Janković Boro i zahvalio Alisu Kuperu što mu je napravio besplatnu reklamu.

Izvor: 24sata