Iza ove fotke krije se teška životna i najlepša ljubavna priča

U normalnim situacijama, kada fotkate svoju devojku dok spava upadate u ozbiljan problem sa njenim egom. Međutim, iza fotografije ove žene koja spava zatrpana knjigama krije se sva snaga ljubavi i požrtvovanja. Tu egu nema mesta.

.

Kada ju je slikao, nije slutio da će izazvati lavinu komentara i da će podići internet na noge. Fotka njegove devojke koja spava pokrivena jorganom i knjigama naizgled je sasvim obična fotka.

Ali, kada pročitate opis ispod, shvatićete da često obične situacije kriju neobične ili teške priče:

"Moja devojka ima 38 godina i upravo je krenula na drugi semestar faksa. Odgajila je dvoje dece, stare 15 i 10 godina, potpuno sama. Nervirala je svoje roditelje i bila žrtva u čak dva slučaja porodičnog nasilja. Ovako sam je zatekao večeras. Toliko sam ponosan da bih mogao da puknem. Kupili smo prsten danas i mislim da sam spreman da donesem najlepšu odluku u životu", napisao je.

A zatim je Imgur eksplodirao od reakcija. Mediji su brzinom svetlost preneli priču.

"Zvuči kao da je konačno našla nekog ko je zaslužuje", "Ova poruka vraća veru u ljude. Ponašaj se dobro prema njoj. Dobra žena je kao blago", bili su neki od najpozitivnijih komentara, dok je jedan korisnik Imgura napisao "ženi je odmah".

Kada je posle nekog vremena ušao na svoj profil i pročitao komentare, ostao je bez teksta:

"Vau! Nisam imao pojma da Imgur može da bude ovoliko neverovatan. Hvala za sve lepe reči podrške. Ova žena me duboko inspiriše. Pokupio sam sve vaše savete i oženiću je odmah!"

Kada je svojoj devojci pokazao fotku i komentare, ona je bila oduševljena. Zatim su podelili zajednički osmeh...

Kao što rekosmo, egu nema mesta u ljubavi i požrtvovanosti...

Izvor: Metro.co.uk, 24sata