Zajedno imaju 187 godina, zaprosio ju je nakon 10 godina zabavljanja!

Nakon decenije "života u grehu", Bil Grifits i Flo Maršalsej, koji zajedno imaju 187 godina, odlučili su da ozvaniče vezu.

.

There is hope

Posted by Metro on Monday, December 28, 2015

Kako prenose britanski mediji, Bil (91) zaprosio je svoju pet godina stariju izabranicu dok su ispijali čaj u svom domu u Oldbariju, u centralnoj Engleskoj.

"Bil me je pogledao i rekao mi je: Flo, da li želiš da se udaš za mene? Odgovorila sam ''da'' i on me je poljubio", kazala je buduća mlada.

Flo kaže da Bil nije klekao, ali da je sve ipak ispalo jako romantično: "Iznenadio me je, ali život je takav, pun iznenađenja.“

Par je odlučio da se venča 16. januara u lokalnoj crkvi u prisustvu svoje petoro dece, 14 unuka i sedam praunuka.

"Nikada niste previše stari da se venčate. Stari ste onoliko koliko se osećate starim, a ja se nimalo ne osećam starom. Fizički ja jesam stara, ali sam mlada duhom. Kada bi mi neko rekao da sam previše stara da bih prošetala do oltara, rekla bih mu da govori gluposti", navela je Flo koja je upoznala Bila u jednom plesnom klubu davne 1982. godine.

Njen prvi muž je preminuo, a Bil je tada bio oženjen. Kada je njegova žena Džejn umrla, Flo je počela da mu kuva i brine o njemu.

Tako su se smuvali :)
Izvor: Tanjug