Za sve "neverne Tome": Zašto sam postao tata zvani "Užina"

Jedan deo sveta oduševio se zanimljivim užinama koje šalje svojoj deci u školu, dok je bilo i, previše, onih koji su mu slali veoma ružne poruke!

.

Pre tri godine počeo sam da pravim zaniljive likove od hrane koje sam slao ćerki za užinu. A onda su anonimni roditelji širom sveta počeli da me kontaktiraju i to, verovali ili ne komentarima:

"Imaš previše vremena čim možeš time da se baviš", pa onda i: "Nađi sebi pravi posao".

Zato je Bo Kofron odlučio da takvim roditeljima saopšti ono što oni verovatno ne žele da čuju.

.

"Ja imam posao i radim puno radno vreme. Oženjen sam. Imam troje dece. A to se izgleda prečesto izgubi iza priče o užinama koje pravim za svoju decu", priča Bo i dodaje:

"Nekoliko meseci pre nego što je moja ćerka krenula u predškolsko, intenzivno sam razmišljao kako da joj stavim do znanja da i dok je u školi ja neprestano mislim na nju. Moj otac je nedavno umro od raka, a imao je neverovatan uticaj na moj život. Želeo sam da užinom koju ću joj spremiti pozitivno utičem na život mog deteta".

.

A onda je počeo da pravi blog, a otvorio je i instagram profil ne bi li te užine zauvek ostale sačuvane. S jedne strane, zato što sam želeo da se moja deca kada god požele podsete svih svojih užina koje sam za njih spremio, a s druge strane da ohrabrim roditelje da nađu reativan način na koji će pokazati svojoj deci koliko ih vole.

"Nadam se da sam uspeo u tome"

.

.

.

.

.

.

.

.