Životne priče

Kako izgleda žena koja je odlučila da izgleda kao sopstvena karikatura

Ne dajte da vas naslov zbuni. Kristina Butel ima neobičan san – ona želi da izgleda kao karikatura. Ali ne bilo koja karikatura. Ona želi da izgleda kao karikatura sebe same.
04.09.2015. - 11:42h

Tridesetjednogodišnja frizerka iz Britanije potrošila je više od 133 000 funti na plastične operacije i kozmetičke tretmane koji bi trebalo da joj pomognu da liči na karikaturu nje same koju je nacrtao ulični crtač tokom letovanja na Ibici pre više od decenije.

– Kada sam prvi put videela karikaturu, bila sma ljubomorna na nju. Bila je tako glamurozna. Ona je sve što sam ja želala da budem, kaže Kristin.

Ovaj crtež joj se toliko dopao, da je već sa sedamnaest godina uradila prvu plastičnu operaciju da bi ličila na nacrtanu verziju sebe. Prva intervencija bila je povećanje grudi, a do danas pet puta je povećavala poprsje. I to nije sve. Kristin je, do danas, uradila više intervencija. Silikoni u ustima, botoks, nadogradnja kose, izbeljivanje zuba, nadogradnja noktiju, trajna šminka, samo su neke od intervencija kojim se povrgla.

Kristin je takođe počela da nosi i korset ne bi li imala što uži stuk, podnosno njene grudi, baš kao na crtežu došle još više do izražaja. Njen krajni cilj je da ima struk poput junkinje iz crtenih filmova Džesike Rebit.

Iako je njen sadašnji cilj mnogima deluje bizarno, Kristin kaže de ne planira da odustane i da je se raduje novim promenama na svom telu.

– Plastična hirurgija definitivno izaziva zavisnost. Veče pre odlaska na operaciju je za mene kao Badnje veče. Ja volim uzbuđenje pored anesteziju, to je rajski osećaj. Znam da ću se probuditi i da ću videti nešto novo na svom telu. Za mene to je korak bliže snu, kaže Kristin.

Ipak, iako uživa u plastičnim operacijama i pomalo čudnom izgledu, Kristin je na nagovor doktora morala da odustane od ugradnje silikona u zadnjicu.

Izvor: Ladyone