Kristijan Grej iz "50 nijansi" stvarno postoji, ali je totalni psiho i trenutno je u zatvoru!

Čovek kojeg zovu pravi Kristijan Grej je zaveo inteligentnu i lepu studentkinju sado-mazo seksom i naveo je da lica svojih bivših ljubavnika polije kiselinom da bi se "pročistila".

.

Aleksander Bečer (30) je bio trgovac nekretninama i imao je milione. Insistirao je da ga zovu Kralj tokom sado- mazo seansi, a studentkinju Martinu Levato je pretvorio u svoju seksualnu robinju koja je ispunjavala svaki zahtev samo godinu dana pošto ga je upoznala.

Bečer, koji je oženjen hrvatskom manekenkom je uspostavio takvu kontrolu nad dvadesettrogodišnjom Martinom da je ona dozvolila da joj skalpelom ureže svoje inicijale na obraz, a sve da bi mu pokazala "večnu odanost".

Ipak, tek pošto su počeli da izvode jezive napade na Martinine bivše ljubavnike, informacija o zastrašujućim stvarima koje radi zbog njega je izašla iz spavaće sobe.

Zaustavljeni su pošto su zaskočili njenog bivšeg dečka Pijetra Barbinija, s kojim se zabavljala dok je išla u školu i polili mu lice hlorovodoničnom kiselinom, a onda su ga udarili čekićem. Mladić je imao 10 kožnih graftova i operacije da bi obnovio očne kapke i nos posle napada.

Barbini je pokušao da upozori Martinu i savetovao joj je da ostavi Bečera, ali ona ga je ignorisala, a onda je dodat na morbidnu listu para na kojoj su bili i muškarci koje jedva da je i poljubila.

Sada Bečer i Martina služe zatvorsku kaznu i iza rešetaka će ostati 14 godina zbog svojih zločina. Sudija im je rekao da su opasniji od bilo kog mafijaša ili teroriste jer "tamo gde bi trebalo da im bude duša imaju vakuum".

.

Psiholozi su okarakterisali Bečera kao sadistu koji je siromašnu studentkinju zaludeo i govorio joj je da je ružna i da mora da smrša.

A ona je ćerka dva nastavnika matematike. Bečera je upoznala 2013. na večeri latino plesova. Tada je već diplomirala ekonomiju na Katoličkom univerzitetu u Milanu i doškolavala se za master na čuvenom Bokoni univerzitetu.

U međuvremenu Bečer je živeo u luskuznoj vili svoje majke. Pošto se oženio hrvatskom manekenkom Goranom Bečer Bulog nastavio je da ima ljubavnice, a bio je poznat kao bogataš koji redovno izlazi na elitna mesta u Milanu i druži se sa bogatašima.

Za razliku od Kristijana Greja iz "50 nijansi siva" Bečer je imao problematičnu prošlost- iza dobrog izgleda i bogatstva, bio je nesrećan čovek. U 14. godini je pokušao da se ubije.

Policija je u njegovoj seks tamnici pronašla sado-mazo opremu. Pošto su našli medicinski skalpel i pitali ga zašto je tu, Bečer je odgovorio da su ga "neke devojke molile da izrezbari svoje inicijale na njihovo telo", a onda je pitao:"Da li je to zločin?"

Nesrećni otac Martine Levato je rekao da se njegova vredna i pametna ćerka promenila preko noći kada je upoznala Bečera.

Policijski isnprektori su rekli da je Bečer bio posesivan i manipulativan i da je Martini slao poruke tipa:"Tako si ružna, ali sam se zaljubio u tebe:penis i mozak." Njeno telo je bilo ispunjeno tragovima rana od ugašenih cigareta.

Devojka koja je sa Bečerom i Martinom učestovala u trojci je rekla:"On je bio poznat kao seksi frajer koji se muva po Milanu sa ogromnim svotama novca. Ali bio je čudan- puštao je filmove u kojima muškarci s kapuljačama kolju piliće. Odredio je striktna pravila za trojku. Morale smo da ga zovemo Kralj i dok je odlučivao gde smemo da ga dodirujemo s nama je radio šta god je hteo".

Martina je i posle svega ostala odana svom morbidnom ljubavniku psihopati, a ove nedelje mu je rodila dete. Dečak je dobio ime Ahil, momentalno je oduzet majci i biće usvojen.

Izvor: 24sata