Ispovest Ronaldove ljubavnice: "Bila sam elitna prostitutka"

Slavu je stekla titulom “mis Butt” Brazil, kao i kada je izjavila da je bila Ronaldova ljubavnica te da je zarađivala i do 10 hiljada dolara na sat.

.

Ona je Andresa Urač. Proslavljena mis BumBum Brazil otkrila je sve detalje o svom životu i ljubavnicima u biografskoj knjizi 'I Died to Live'. Priznala je da je radila kao elitna prostitutka koja je svoje usluge naplaćivala 10 000 dolara na sat.

Andresa je pobedila na takmičenju za najbolju zadnjicu na “Miss BumBum” izboru 2012., a izjavila je i da je bila ljubavnica slavnog fudbalera Ronalda dok je on još bio u vezi s manekenkom Irinom Šajk.

Kontroverzna Brazilka nedavno je završila u medijima i nakon što je skoro umrla na stolu nakon operacije zadnjice, a pre par dana izašle su i paparaco fotografije na kojima se zabavlja s devojkom Kamilom Vernagliom. Te fotografije su snimljene pre dve godine, a tek su sada procurile u javnost.

É muito lindo da mamãe @arthururachoficial

A photo posted by Andressa Urach (@andressaurachoficial) on

.

Andresa je inače i majka jednog dečaka, te se u poslednje vreme potpuno promenila, posvetila drugoj karijeri i Bogu.

U svojoj biografiji raspisala se o životu u luksuzu, prostituciji, ali i o tome kako je bila seksualno zlostavljana kao dete.

Izvor: Superžena