Gospodin Burger i gospođica King se venčavaju. Pogađajte ko plaća svadbu!

Jedna lepa priča postala je viralna. Ljudi, oduševljeni činjenicom da će jedna žena da se preziva kao lanac restorana potrudili su se da oni koji bi trebalo za to i saznaju...

.

Gotovo je previše savršeno da bi bilo istinito - Džoel Burger ženi Ešli King.

Da li vam je ovde nešto čudno?

Džoel i Ešli ljubav su još od detinjstva. Žive u Ilinoisu, a svoje prijatelje su obavestili da staju na ludi kamen tako što su se slikali ispred logoa Burger Kinga i poslali im sliku!

Burger-King venčanje održaće se 17. jula.

I, iako po nepisanom pravilu kada se objavljuje venčanje i pišu pozivnice, prvo se piše prezime mlade, pa tek onda mladoženje što bi bilo King-Burger ovaj budući bračni par napravio je izuzetak iz fazona, piše Mirror.

Njihova fotografija i ljubavna priča počela je da se širi internetom, pa je tako došla i do lanca restorana "Burger King" koji je na kraju pristao na zahteve mnogih da im plati venčanje.

Ljudi iz "Burger Kinga" kontaktirali su ovaj par putem Skajpa, ali im sve do kraja razgovora nisu rekli zbog čega su ih, ustvari, zvali.

"Kada smo čuli priču srećnog Burger-King para, osetili smo potrebu da proslavimo sa njima. Na mnogo načina njihova priča je sudbonosna. Oni su pronašli jedno drugo, a njihova priča je pronašla nas", rekao je portparol Burger Kinga, Erik Hiršhorn.

Bar znamo šta će zvanice na svadbenom veselju jesti!

Pročitajte i:

Bili Holidej: Džez diva u paklu seksa, droge i nasilja