Prosio ju je 365 dana. Poslednjeg dana, rekla je...

Romantični Din Smit je snimio video u kom svakog dana, 365 puta, prosi svoju devojku Džen, bez njenog znanja. A odgovor je dobio na – Arubi.

.

Dženifer Kaserl je dobila rođendansko iznenađenje kakvom se sigurno nije nadala, kada je saznala ne samo da ju je dečko zaprosio tog dana, već da je to činio i svakog prethodnog dana u godini.

Din je konačno zaprosio Dženifer na porodičnom odmoru na Arubi, gde je devojku prvo dočekala sestra Žaklin sa velikom belom tablom na kojoj je pisalo da ide u lobi.

Tamo je našla brata i prijatelje koji su je otpratili do plaže, na kojoj je čekalo životno iznenađenje. Dobila je tablet i slušalice, i odgledala film koji je Din pravio punih godinu dana.

- Do sada si verovatno shvatila da je tvoje rođendansko iznenađenje u obliku videa. Ali ono što ne znaš je da da sam ovo iznenađenje planirao duže od godinu dana - počinje video zapis Din.

On je želeo da je zaprosi na poseban način. Zato je snimio sebe kako pita Dženifer da se uda za njega 365 puta sa natpisom na beloj tabli, svaki put sa drugim datumom.

Kada se na snimku pojavi prosidba koju je snimio dan pre, ona se konačno okreće i zatiče budućeg supruga na plaži sa već poznatom belom tablom u ruci, spreman da postavi pitanje poslednji put.

Spušta se na jedno koleno, i konačno joj uživo traži ruku.

.

Izvor: 24sata