Smršala 60 kilograma da bi dobila silikone od tate!

Ovoj devojci koja je kuburila sa kilogramima bila je potrebna samo motivacija. Izgleda da su je od prevelike kilaže više mučile samo premale grudi...

.

Dvadesetpetogodišnja Džordžina Berd iz Engleske smršala je jer joj je otac obećao da će joj platiti ugradnju silikona u grudi. Visoka je samo 155 cm, a imala je 111 kilograma i nosila konfekcijski broj 50. Međutim, ova majka troje dece uspela je da prepolovi svoju kilažu i sada nosi konfekcijski broj 8 i teška je samo 50 kilograma.

Nakon što je rodila drugo dete, Džordžinin metabolizam je naglo usporio. Umesto da se kilogrami smanjuju, ona je bila sve veća. Njenoj kilaži nije doprinosila ni njena ljubav prema čokoladi i gaziranim pićima. Njeno stanje postalo je začarani krug, a depresija je uradila svoje. Nezadovoljstvo koje je osećala zbog izgleda, pokušavala je da izleči čokoladom.

Umesto da skine 25kg koje je dobila u trudnoći, nabacila je još 20. Ljudi su mislili da je ponovo trudna i na ulici su je često pitali kada joj je termin porođaja.

"Ne krivim ih. Bila sam toliko debela, da sam i izgledala kao da sam trudna. Njima je verovatno bilo neprijatnije nego mene, kada sam im govorila da nisam", ispovedila se Džordžina.

Cela porodica brinula je za Džordžinu i njeno zdravlje, a naročito njen otac.

"Otac je čuo kako se žalim sestrama zbog veličine grudi, pa je rešio da plati operaciju ugradnje silikonskih implantata. Više nisam imala izgovora i bacila sam se na mršavljenje. Bila sam jako motivisana", rekla je gđica Berd.

Iako bismo svi više voleli da nije tako, ali čim je ova mlada majka počela da mršavi, život joj je krenuo nabolje. Kada je dostigla konfekcijski broj 44 upoznala je svog budućeg muža Eliota, a uskoro je bila u drugom stanju sa trećim detetom.

Uprkos trudnoći, nastavila je svoj program zdrave ishrane i bez viška kilograma prošla je kroz drugo stanje.

Svoju idealnu težinu i konfekscijski broj 8 dostigla je u junu 2013. godine. Imala je samo 50 kilograma. Kao nagradu dobila je, naravno, operaciju grudi.

"Dugo mi je trebalo da smršam i imala sam dosta vremena da razmislim da li da se podvrgnem operaciji grudi. Nije to nešto što tek tako odlučite. Ipak, želela sam da izgledam prirodno. Operacija je koštala 4.000 funti, a moj otac kaže da je vredelo svakog penija jer konačno može da me vidi srećnu. On je odgajio mene i tri sestre i ono što je uradio za mene mnogo mi znači. Imam najboljeg tatu na svetu", rekla je Džoržina.

Džordžina sada izgleda fenomenalno, a što je još važnije voli sebe!

Svaka promena ishrane zahteva napor i snažnu volju, ali najvažnija je motivacija. Imate li je vi?

Ako ste rešili da se odvažite i krenete putem kojim je Džordžina uspešno prošla, pročitajte i:

Za tri dana do užeg struka

Namirnice koje ubrzavaju metabolizam

Napici od kojih mršavimo

Sa jogom vitki i u 84. godini!

Smršajte uz avokado!

Za kratko vreme do sjajnih rezultata