Selfi mu je spasio život. Sad on spašava tuđe!

Britanac Endrju Šenahan 2011. godine imao je 100 i kusur kilograma i nikakvu želju za životom. Danas je super frajer i vlasnik jedinog časopisa za mršavljenje namenjenog muškarcima!

.

A sve je počelo od selfija koji je uslikao da bi nasmejao prijatelja.

- Bila je to zaista strašna slika koja je u punoj meri pokazivala moje stokilaško telo, rastegnut stomak i grudi zbog kojih bi mi svaka tinejdžerka zavidela.

Selfi je poslao prijatelju da bi ga nasmejao, a onda je počeo da razmišlja i shvatio je da mora da se promeni jer je njegova kilaža postala problem. Odlučio je da smrša i pritom došao na ideju da pomaže drugim debeljucama. Napravio je besplatni magazin "Man V Fat" i okupio hiljade muškaraca koji imaju problem s debljinom.

- Moja hrana bili su sendviči, čips, čokolada i pivo. Nisam bio spreman za ono što me je dočekalo. Prema industriji mršavljenja muškarci ne idu na dijete. Nisam uspeo da pronađem nešto što bi moglo da mi pomogne. Meni, normalnom debelom frajeru koji je samo hteo jedan savet o gubljenju kilograma. Dijete, magazini, grupe za mršavljenje, sve je to bilo namenjeno ženama.

Endrju je tada odlučio da iskoristi priliku i napravio mesto gde bi muškarci mogli da potraže savete o mršavljenju. Kada je izgubio 30 kilograma počeo je da se oseća kao nov čovek. Više se nije stideo svog stomaka i sada želi da se tako osećaju i drugi muškarci.

- Shvatio sam da je ovo projekat čije je vreme došlo. Već imamo hiljade pretplatnika!

Uverite se i sami:manvfat