Životne priče

Postaje deda u 27. godini!

Neimenovani 27-godišnjak uskoro bi trebalo da postane najmlađi deda u Velikoj Britaniji. Po engleskom zakonu, identitet čoveka ne sme biti otkriven, jer je njegova kćerka maloletna.
03.04.2014. - 15:34h

Kako su novinari saznali na osnovu Fejsbuk profila devojke, ona je trudna već pet meseci, a otac deteta je njen 13-ogodišnji vršnjak!

Iako njen otac, koji se inače nalazi na odsluženju zatvorske kazne zbog ubistva, pokušava da je odgovori od rađanja, devojčicini prijatelji su puni podrške. S druge strane, čini se da ona nema dvojbi o tome hoće li postati majka tinejdžerka ili ne.

Devojčica je prebačena iz obične škole, na posebno odeljenje za mlade trudnice. Ona živi sa majkom i očuhom, pa će po svoj prilici brigu o bebi preuzeti 28-ogodišnja baka ili 47-ogodišnja prabaka koja je ujedno izjavila medijima da je devojčica viđala oca samo u zatvoru. On je optužen za ubistvo, jer je nožem usmrtio prolaznika koji je pokušavao da zaustavi pljačku i iza rešetaka se nalazi već 11 godina.
Devojčicina baka kaže da je otac pobesneo kada je čuo za trudnoću svoje kćerke, ali da on nema pravo da se izjašnjava jer je uradio gotovo istu stvar kada je bio mlad.

Trenutno najmlađi britanski deda je Šem Dejvies koji je imao 29 godina kada je njegova 14-ogodišnja ćerka rodila devojčicu.