Oni su trojke. Ali su braća starija od sestre čak 5 godina!

Reči Britanke Nikole Brajtli izazivaju nevericu kada ljudima kaže da su njena deca trojke!

.

Njeni sinovi Džejms i Danijel su identični blizanci, dok je njihova sestra rođena pet godina kasnije, a svi su nastali u istom trenutku...

Embrion njene kćerke bio je zamrznut pet godina, a pre nekoliko meseci Elizabet je konačno došla na svet usrećivši tako svoju porodicu.
Ali početak priče nije delovao optimistično…

Nikola i njen suprug Kevin pokušavali su da dobiju decu punih 15 godina. Oni su se venčali 1998. godine i počeli da rade na proširenju porodice, ali su doktori objasnili da Nikol ima neprohone jajovode zbog upale trbušne maramice koju je imala u mladosti.

Ništa im nije polazilo za rukom sve do 2008, kada su uz pomoć veštačke oplodnje uspeli da oplode nekoliko jajnih ćelija. Dve su vraćene u Nikolinu matericu, a ostale su zamrznute.

Te dve jajne ćelije su postale Džejms i Danijel. Ali, porodica Brajtli je oduvek želela još jedno dete. Budući da je veštačka oplodnja jako skupa, materijalna situacija im nije dozvoljavala da pokušaju sa ispunjenjem svoje želje. Ipak, prošle godine su konačno uspeli da skupe novac i pokušaju da ožive još jedan zamrznuti embron. Tada se rodila njihova kćerka Elizabet!

"Elizabet je izgledala potpuno identično kao i dečaci kada su se rodili. Liče kao jaje jajetu. Ali ljudi ne mogu da veruju kada im kažemo da su oni trojke. Džejms i Danijel su jedva čekali da upoznaju svoju sestricu, i sada su jako zaštitničk nastrojeni" - kaže srećna mama Nikola.
"Čekali smo na decu toliko drugo, ali sada je naša porodica kompletna, nakon ovoliko vremena! Trebalo nam je 15 godina i 20 hiljada funti, ali bilo je vredno svakog penija. Osećam se kao najsrećnija mama na svetu", dodala je na kraju Nikol.

Izvor: zanimljivostidana.com