Napustila je posao od 9 do 5 i putuje karavanom sa svoja dva psa

Sidni Ferbrač (26) iz Indijanopolisa celu ušteđevinu dala je za jedan karavan kako bi putovala po Americi.

Sidni Ferbač sa voljem psima, foto: Profimedia
Sidni Ferbač sa voljem psima, foto: Profimedia
.

Sidni je svojevremeno radila 70 sati nedeljno i studirala modni menadžment. Ali, ova 26-godišnjakinja, brzo se umorila od stresnog načina života i obaveza i celu ušteđevinu uložila je u jedan karavan kako bi putovala Amerikom sa svoja dva psa. Na put je krenula u oktobru 2017. godine.

"Bila sam toliko umorna po ceo dan. Studirala sam, radila po 70 sati nedeljno da bih mogla da plaćam stanarinu i školovanje. Bila sam iscrpljena i vrlo nesrećna", rekla je Sidni za "Jam Press"

Kada je diplomirala, kaže, znala je da je trenutak da promeni nešto u svom životu.

"Mogla sam da nastavim da radim i budem očajna i nesrećna ili da svu svoju ušteđevinu dam za karavan i dam sve od sebe da to uspe. Htela sam da putujem i sve mi je odjednom imalo smisla. Dala sam otkaz, i evo me od tada, na putu", rekla je.

Sidni je radila kao menadžer za organizaciju događaja u hotelima i restoranima, što je podrazumevalo da nekada mora da radi od 7 ujutru do ponoći.

"Stalno sam govorila sebi da život ne bi trebalo da bude to. Mora da postoji nešto više", objasnila je.

Donela je odluku da radi naporno još izvesno vreme ali da štedi i skupi za karavan. Bilo joj je potrebno 16.000 dolara.

Od kada je u oktobru 2017. godine kupila karavan, obišla je celu Ameriku, istočnu Kanadu i Meksiko.

"Budim se sa osmehom, zaspim sa osmehom. Osećaj slobode i punog dana je neverovatan. Mnogo je i onlajn poslova koji mogu da se rade i sve se da uklopiti. Nisam više rob posla, radim koliko mi je potrebno za osnovne stvari. I uživam u ostatku dana. Mislim da je to pravi život", rekla je.

Izvor: superzena