Zbog brade je dobijala pretnje smrću, a onda je pronašla rešenje...

Britanka Harnam Kaur (23) iz Berkšira, pati od posledica hormonskog disbalansa nastalog usled sindroma policističnih jajnika. Od ove bolesti boluje od svoje 11 godine...

.

Malje su veoma brzo počele da se šire po njenim grudima, rukama i licu, tako da je kao tinejdžerka postala osoba kojoj se rukaju I koju provociraju. Proživljavala je traume i pokušavala da prikrije svoje mane, jer je putem interneta čak dobila i pretnje smrću zbog svoje maljavosti!
Dva puta nedeljno skidala je malje voskom, a povremeno ih je izbeljivala, pa čak i izbrijavala. Malje su ipak postajale sve deblje i gušće, toliko da nije želela da izađe iz kuće, a neretko je pomišljala i na samoubistvo.

U svojoj 16 godini odlučila je da promeni svoj pogled na svet i u tome joj je pomogla nova religija. Kaurova je promenila veru i posvetila se sikizmu. A to religija u kojoj je sakaćenje dlaka na telu strogo zabranjeno.

"Sada se nikada ne bih vratila u prošlost kada sam skrivala dlake, jer mene je takvom Bog stvorio i ja sam zbog toga srećna" izjavila je ona.

Njeni roditelji su bili zabrinuti da devojku sa bradom niko neće želeti da oženi, niti će je iko zaposliti, ali ona je istrajala u tome da sama donosi svoje odluke.

Sada radi u sikističkoj osnovnoj školi kao asistent učitelja i što je najvažnije od svega, ma koliko izgledalo bizarno, ona se oseća ženstvenom i seksi, i voli svaki deo sebe.

.

Izvor: zanimljivostidana.com