Rođene su kao sijamske bliznakinje, nakon TRI meseca su razdvojene: Ovako izgledaju danas, nakon 10 godina

Sada žive kao dve samostalne jedinke, a ništa ne bi bilo moguće bez tima lekara koji je učinio nemoguće.

Ilustracija, foto: Katrina Elena / Shutterstock
Ilustracija, foto: Katrina Elena / Shutterstock
.

Uprkos tome što su bіle telesno spojene, ove bliznakinje su punile naslovnice medija nakon što su ih razdvojili. Kako danas izgledaju Izabela i Ebi Čarlsen, kažu da je pravo božije čudo.

Rođene su spojene od grudi do stomaka i brzo su ušle u istoriju medicinskih slučajeva kada su ih doktori iz Minesote razdvojili.

Izabelino srce se nalazilo u Ebinim grudima, a organi u grudnom košu su isto tako bili izmešani. Odvajanje spojenih blizanaca uvek je rizičan poduhvat, ali tim doktora u Majo klinici nije bio iznenađen kadu su za vreme operacije susreli sa komplikacijama. Ipak, operacija se uspešno okončala, i zato je posle 10 godina vreme za razgovor sa ovim devojkama.

Izabela i Ebi sada idu u četvrti razred i žive u Mandanu, u Severnoj Dakoti. Iako su obe šarmantne i slatke, tu se njihova sličnost završava. Njihovi svetovi su odvojeni i one baš to i vole.

Ne oblače se isto, niti se ponašaju na identičan način. Ebi kaže: "Svaki put kada se pogledamo u ogledalo, pitamo se kako nas ljudi mogu pomešati.

.

Izvor: novizivot.net