Životne priče

"Ponižavali su me zbog NOSA celog života"! Kao dete je otišla na operaciju, shvatila je da je PREVARENA tek kada je skinula zavoje

Agentkinja za nekretnine Kristi iz Medisona je gostujući u emisiji "Botched" ispričala svoje loše iskustvo sa hirurškim intervencijama na nosu, čijim izgledom nikada u detinjstvu nije bila zadovoljna.

08.07.2021. - 12:00h
Kristi iz Medisona
Kristi iz Medisonafoto: Profimedia/Botched

"Detinjstvo i tinejdžerske godine provela sam ponižena. Vređali su me zbog nosa, govorili mi jezive priče, išli su dotle da su me nazivali lakom ženom. Zato sam sa 16 godina otišla na zahvat u nameri da nos dovedem do savršenstva", počela je svoju priču Kristi.

Međutim, nije bilo baš sve kako je planirala.

"Čim sam skinula zavoje, shvatila sam da sam u ogromnom problemu. Dodatno su mi iskrivili nos", očajna je ova mlada žena.

"Kad sam rekla hirurgu da me je upropastio, rekao mi je da mi je nos prosto bio previše deformisan i da mu nije bilo pomoći", nastavila je priču Kristi i objasnila da joj su je lekari pogrešno operisali i da su joj odrstranili previše hrskavice.

Kristi iz Medisona
Kristi iz Medisonafoto: Profimedia/Botched

Kristi je na kraju zamolila lekare da joj nekako pomognu, ali i da joj istovremeno ne načine nos širim nego što već jeste. Iako su joj rekli da je zadatak zahtevan, pristali su da opet pokušaju.

Posle dužeg vremena, Kristi je konačno bila zadovoljna svojim odrazom u ogledalu.

Kristi iz Medisona
Kristi iz Medisonafoto: Profimedia/Botched

"Prvi put sam odlučila da svoje lice stavim na bilborde koji reklamiraju moju agenciju. Presrećna sam", zaključila je Kristi u emisiji "Botched".