Brus Vilis: Prava ljubav stiže posle pedesete (FOTO)

Jedan od najplaćenijih američkih glumaca, imao je sve: sreću, uspeh, slavu, brojne obožavatelje. Imao je jednu ljubav, ali je pravu, kako je sam rekao, našao tek posle 50. godine.

Ema i Brus, foto: Profimedia
Ema i Brus, foto: Profimedia
.

"Osećam se kao da sam propao i kao otac i muž, jer nisam uspeo tu ulogu da odigram do kraja", rekao je Brus Vilis (66) posle razvoda od Demi Mur, sa kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine, i sa kojom ima tri ćerke.

Glumac Vil Smit pomogao mu je mnogo da se tada izbori sa situacijom. Demi Mur brzo je posle razvoda ušla u vezu sa Eštonom Kučerom, a Vilis je održavao blisku vezu, prijateljsku, i sa njom i sa njenim tadašnjim mužem. Prisustvovao je i njihovom venčanju.

Tokom godina, sa Demi Mur je održavao lep prijateljski odnos, imao je kraće veze i pokušaje, ali je bio sam.

Jednom je izjavio:"Možete provesti ceo život i da ne shvatite da nešto ne štima. Ali onaj momenat, kada sretnete svoju pravu ljubav, shvatićete da godine pre nje nisu ni postojale".

"Prve godine nakon razvoda bile su mi baš teške. Više nisam verovao u ljubav. Toliko sam se navikao na ideju da ću zauvek ostati sam da sam se šalio: da, živ sam, ali sam sam. Tek kada je Ema ušla u moj život, konačno sam se osetio srećnim."

A njegova prava ljubav je Ema Heming, koja je 23 godine mlađa od njega i sa kojom je i danas u braku.

Brus Vilis pre nekoliko dana u Grčkoj, foto: Profimedia
Brus Vilis pre nekoliko dana u Grčkoj, foto: Profimedia
.

"Ema je upravo trebala da otputuje za Njujork, a dan ranije, u petak, prvi put smo otišli na sastanak. Paradoks je da kad razmišljaš o velikoj ljubavi, ne povezuješ je sa nekim koga dugo znaš. Veruješ da je osoba koja ti je suđena neznanac kojeg ćeš uskoro sresti", prisećao se glumac početka veze sa Emom.

Na njihovom venčanju 2009. godine bili su njegove tri ćerke, Demi Mur, Ešton Kučer.

Brus i Ema imaju dve kćerke, žive u Njujorku i veoma su srećni. Ema održava bliske odnose sa starijim kćerkama svog muža, a baš nedavno, na proslavi Eminog rođendana, bila je i Demi Mur.

"Bila sam veoma mlada kada smo se sreli. Nije ni čudo što sam bila zbunjena što se zabavljam sa muškarcem koji već ima tri odrasle kćerke. Taj prvi susret sa njima bio je veoma težak. Ali od tada nema problema. Svi se volimo!", ispričala je Ema.

Da bi sačuvali brak, par konstantno radi na njegovom očuvanju.

"Brus me uvek zabavlja. Konstantno se šalimo, smejemo i ja verujem da je to veoma važno. Čim dođe do ozbiljnosti - brak se pogoršava. Brus je veoma pouzdan i na njega se uvek mogu osloniti. Zaista verujem da smo jedno za drugo."

.

Par je obnovio zavete na desetu godišnjicu braka.

"Ovo je zaista prava ljubav. Ema je žena koju sam tražio ceo život. Nije joj trebalo ništa osim ljubavi", rekao je Brus Vilis. "Stalno želim da budem pored nje. Ideja da budemo razdvojeni za mene je nepodnošljiva. Ovo je najneverovatnija veza koju sam imao."

A poslednji rođendan Ema mu je čestitala rečima:

"Srećan rođendan najvećoj ljubavi u mom životu. Ovaj čovek ušetao je u moj život i okrenuo ga naopačke i to čini svakog dana od tada. To je naporno (smeh). On je najbolji čovek koga poznajem i zahvalna sam mojoj srećnoj zvezdi na njemu svakog dana".

Izvor: Super žena