Tegoba i muka su me odveli na put feng šuija: Živeli smo u bogatstvu, raskošno, ali ja sam u tom stanu imala zdravstvene probleme

U jutarnjem programu Prve televizije gostovala je Sandra Drinčić, stručnjak za feng šui. Ona je objašnjavala kako urediti dom, kancelariju, bilo koji prostor ako želimo da budemo zdravi, da imamo sreće i uspeha na svim životnim poljima.

.

Pored priče o organizaciji prostora, od ulaznih vrata do spavaće sobe, energetskim strujanjima, Sandra Drinčić je otkrila kako je počela da se bavi feng šuijem.

Prisetila se kada su ona i njen suprug, uspešan fudbaler, otišli u Nemačku gde je on potpisao ugovor za Bundesligu. Živeli su u prelepom stanu, okruženi luksuzom, ali njoj su počele da se javljaju zdravstvene tegobe. Šake su počele da joj se koče, imala je napade panike... To je bio razlog da se obrati lekarima, ali i nekim mudrim ljudima ovde u Srbiji koji su joj odmah rekli „dete tamo gde živiš, tu ne valja“. Tako je počela da ulazi u sfere radiestezije, a zatim i u tajne feng šuija.

Pogledajte detaljno ovu zanimljivljivu životnu priču.