Novi seks-simbol otkrio kakve ga žene privlače: Damijano David iz potpuno drugačijeg ugla

Harizmom neukrotivog rok dečka Damijano David uspeo je da očara žene širom sveta, a ta slika neprilagođenog i divljeg daleko je od one stvarne, koju ovaj 22-godišnjak pokazuje kada se isključe kamere i kada se svetla na pozornici priguše. Odrastao je u Rimu, mama mu je bila stjuardesa, ima brata, trenirao je košarku.

Frontmen Maneskina, foto: Profimedia
Frontmen Maneskina, foto: Profimedia
.

Frontmen benda "Maneskin", koji je nakon 30 godina vratio Evrosong u Italiju, ne živi baš prema postulatima roka i zato ga je jako naljutilo kada su mediji nakon finala počeli da prenose informaciju da je šmrkao kokain, a kao dokaz priložili video-snimak i fotografije na kojima Damijano zapravo skuplja staklo s poda. Da dokaže da je čist, Damijano se dobrovoljno podvrgnuo i testu na droge, koji je bio negativan, a uz pomoć interneta i nekih starih intervjua koje je dao za italijanske medije pokazalo se kako pevač često ističe da ga droga nikada nije zanimala i da muzici i bendu pristupa odgovorno.

"Kreativnost dolazi od zdravog i čistog uma. Mozak je stroj koji mora imati svoje zupčanike na mestu, a droga je samo jedna golema prljavština", rekao je Damijano u intervjuu za "Vog Italija" nakon skandala u vezi sa kokainom.

Kada je njegov bend nakon uspeha na “X faktoru” počeo da uživa u slavi, Damijano je doneo odluku da neće u javnosti mnogo otkrivati o svom privatnom životu jer, kako je sam rekao, ne želi da ga pamte po fotografijama na kojima je u društvu lepih žena, nego po dobroj muzici.

Te odluke pridržava se i danas i o njemu znamo tek da je odrastao u Rimu, da mu je majka bila stjuardesa i da ima brata. U jednom intervjuu otkrio je da su ga roditelji uvek podsticali da sledi svoj put.

Mama je bitna figura u njegovom životu i njoj je posvetio i jednu od svojih brojnih tetovaža. Najveća njegova tetovaža ima natpis “Il ballo della vita”, što u prevodu znači "ples života".

Muzikom je intenzivno počeo da se bavi u srednjoj školi, a kako su mu tada izgledali dani, opisao je u jednom intervjuu.

"Tokom srednjoškolskog razdoblja moj uobičajeni dan izgledao je tako što sam u školi bio od 8 do 14 sati, vratio bih se kući na ručak i od 15 do 22 sata sledile su probe s bendom. Tako je bilo svaki dan i nikakva prehlada ili nešto slično nije moglo da me spreči da odem na probu", rekao je Damijano.

.

Disciplini su ga naučili treninzi košarke, na koje je išao tokom tinejdžerskih dana i te discipline pokušava da se drži i u muzici.

"Na sceni je u redu ludirati se, ali izvan scene, u normalnom životu, morate da budete skromni s ljudima s kojima radite. U bendu se pridržavamo vrlo strogih pravila. Kada smo na turneji, u redu je da se zabavljamo, ali moramo održavati visok nivo na sceni, moramo biti lucidni i sveži da bismo tehnički sve odradili kako treba", objašnjava Damijano svoju posvećenost i disciplinu.

S većim brojem nastupa rasla je i vojska njegovih obožavateljki, koje mu redovno bacaju grudnjake na koncertima i spremne su na sve kako bi ga upoznale, dodirnule i fotografisale se s njim. Izazvao je mnogo suza širom Italije, a kasnije i Evrope kada je otkrio da je već četiri godine u vezi s manekenkom Đulijom Soleri.

Đulija ga je tokom Evrosonga bodrila iz Italije i pozvala je svoje pratioce da glasaju za njenog dečka, te je objavila nekoliko video-snimaka u kojima je pokazala kako napeto prati njihov nastup u finalu u Roterdamu.

"Nemam prototip žene koja mi se sviđa, svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja. Volim lepe devojke, sve ih volim", izjavio je nedavno i otkrio kako je prvo seksualno iskustvo imao s 13-14 godina s devojkom koja je bila starija od njega i priznao je da su ga uvek privlačile starije devojke, a i njegova sadašnja partnerka tri je godine starija od njega.

.

Neko vreme nagađalo se i da je u vezi s basistkinjom i osnivačicom benda, ali oboje su to demantovali i objasnili kako ih veže samo prijateljstvo.

Uspeh na Evrosongu sigurno će mu pomoći da s bendom ostvari san o međunarodnoj karijeri.

"Želimo da budemo glas svoje generacije i da dokažemo svima da nismo lenji i neodgovorni kako su često znali da nas prikažu. Želimo da nastupamo na velikim pozornicama i svetskim festivalima. Imamo sreću što se naš trud isplatio i što možemo svetu da pokažemo svoj talenat, što svojim primerom možemo da ohrabrimo druge da se bave onim što vole te da im poručimo da nikad ne odustaju", zaključio je Damijano, koji pažnju privlači i zanimljivom odećom.

Ne libi se da obuče bilo šta u čemu će dobro da izgleda, a brojne obožavateljke složne su u tome da zaista ne postoji odeća u kojoj on ne izgleda odlično. Zbog modnog stila su se pojavile i spekulacije kako je Damijano homoseksualac, ali njega takve priče nisu nimalo uznemirile.

Izvor: Avaz, Vougue Italia