Životne priče

Bivši partner Džordža Majkla dobijaće alimentaciju od njegovog oca

Keni Gos, bivši partner Džordža Majkla, tužio je njegovu porodicu tražeći deo pevačeve imovine vredne 115 miliona evra.

13.05.2021. - 09:06h
Džordž Majkl
Džordž Majklfoto: Sodel Vladyslav / Shutterstock

Keni Glos je bio partner proslavljenom pevaču 13 godina i živeli su zajedno u Los Anđelesu. Džordž  je umro 2006. godine.

Keni je vlasnik umetničke galerije i cenjeni prodavac umetnina, a sa Džordžom je imao stabilnu vezu koja je trajala 13 godina. Uprkos raskidima, Keni je bio najveća i poslednja Džordžova ljubav.

Posle pevačeve smrti za Božić 2016. godine, Džordžova najbliža porodica je odbijala da podeli imovinu sa Kenijem.  Inače, Džordž je sestru Melani i Jodu, kao i oca Kirijakosa, naveo da sprovedu njegov testament. Teksašanin Keni je tako posle ostavinske rasprave ostao "kratkih rukava".  Tužio je Džordžove sestre i oca i tražio je  mesečnu "alimentaciju" od 16.000 evra.

Džordžova familija je bila besna zbog ovog zahteva, ali sada su, konačno, prihvatili da sednu i da se dogovore kako bi se bitka zauvek završila. 

Keni sada ima 62 godine, a familiju je sudio prema porodičnom zakonu koji obezbeđuje strani, koja je finansijski slabija, da traži novac i u slučaju kada je izbačena iz testamenta.

Pošto je druga sestra Melanija umrla u 59. godini za Božić 2019. godine ovaj testament je postao, praktično, nevažeći i Keni je to iskoristio da tuži porodicu.

Izvor: novosti