Spot za grupu "Guns N' Roses" ju je proslavio, doneo ljubav, i buran period života: Gubitak sina je teško prebolela

Glumica i manekenka Stefani Sejmur (52) osvojila je publiku pojavljivanjem u spotu za hit-singl "November Rain" grupe Guns N' Roses. Mnogi se i danas sećaju tog spota i venčanice koju je nosila. Upravo ekranizacija ove pesme joj je donela veliku popularnost, ljubav njenog života, ali i jedan buran period života.

Stefani Sejmur, foto: Profimedia
Stefani Sejmur, foto: Profimedia
.

Do tog trenutka, Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela Čarlija Šina i Vorena Bitija. Šuškalo se i da je spremna na sve kako bi stigla do cilja i postane popularna.

Kada je imala 16 godina, bila je u vezi sa tada 42-godišnjim Džonom Kazablankasom, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Kazablankas je u to vreme bio u braku sa manekenkom Dženet Kristiansen, ali to ga nije sprečilo da u isto vreme živi i sa mladom manekenkom. Pre nego što se rastao od supruge, Stefani ga je ostavila.

Kasnije je bila u braku sa gitaristom Tomijem Andresom. Njihova ljubav nije bila dugog veka, a u braku su dobili sina Dilana Tomasa Andresa.

Ubrzo nakon razvoda, usledilo je snimanje za pesmu "November Rain" i poznansto sa Ekselom Rouzom. Iako je na početku sve delovalo idilično, ova veza je svakim danom postajala sve gora.

.

O njihovom divljem životu, punom droge, alkohola, seksualnih ispada i fizičkih obračuna, napisano je hiljade članaka. Njihov odnos varirao je između ljubavi i mržnje, kao i kod mnogih drugih fantastičnih rok parova koji su, bez obzira na manijakalno ponašanje, izazivali divljenje medija.

Šuškalo se i da su vereni, ali njihova ljubav je okončana 1993. godine, tužbom. Naime, pevač je manekenku tužio da ga je napala i ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom turbulentne parnice ispričala je pred sudom da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

.

To nije bio kraj njenom burnom ljubavnom životu. Zaljubila se u Pitera Branta, koji je u to vreme bio u braku. Par se venčao kada je on ostavio suprugu, a 2009. Stefani je zatražila poništenje braka, nakon 14 godina zajedničkog života. Pomirili su se godinu kasnije.

Tragedija koja joj je zauvek promenila život

Prava tragedija dogodila se nedavno kada je njihov sin, model Hari Brant preminuo od posledica predoziranja heroinom. Manekenka je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti.

Izvor: stil / dnevnik.hr