Životne priče

BIZARNO: Potrošio 35 hiljada evra da bi izgledao kao INSTAGRAM FILTER! (FOTO)

Džed Marfi (24) je prvi put napunio usne kada je imao samo 19 godina, i od tada je postao zavisnik estetskih operacija, odmah nakon dva meseca uradio je ponovo usne.

19.03.2021. - 07:49h

Ovaj mladić izvojio je čak 35 hiljada evri (tj. 30 hiljada funti) za kozmetičke operacije kako bi izgledao kao Instagram filter.

Pored usana i zuba, radio je i zahvate na području slepoočinica, tretman mačijih očiju, nos, bradu, obraze, vilicu i predeo ispod očiju.

- Volim da privlačim pažnju ljudi. Svaki oporavak prenosim preko društvenih mreža kako bi me ljudi primetili - rekao je Marfi.

On je školu napustio sa 16 godina i rešio je da postane zvezda društvenih mreža tako što će izgledati baš poput Instagram filtera.

Počeo je kao prodavac u nekoliko maloprodajnih objekata, a onda je napravio vlastitu instagram stranicu

- Instagram je postavio filter gde možete da vidite kako izgledate posle plastičnih operacija, i meni se svidelo ono što sam video. Razradio sam različite procedure koje su prikazane u filteru i zatim sam krenuo da ih obavim - rekao je.

Levi kaže da je od zarade od 10.000 funti mesečno na veb lokaciji prešao na 30.000 funti, što je dovoljno za finansiranje njegovih operacija - ali neke je dobio besplatno zbog svojih pratilaca na TikToku i Instagramu kojih ima preko 2,5 miliona.

- Moj način života i moj izgled mi odgovaraju. Jednostavno volim pažnju - zaključio je Marfi za "The Sun", prenosi Magazin.novosti.