Niko ne sluti kakva se tuga krije iza osmeha Eve Longorije: Godinama je skrivala istinu od javnosti!

Kada je neobična američka serija "Očajne domaćice" došla na male ekrane 2004. godine, posebnu pažnju privukla je žena koja je tumačila lik Gabrijele Solis, čija je veza sa mladim baštovanon začinila čitavu prvu sezonu. Eva Longorija je preko noći postala velika zvezda, a uspesi su nakon toga samo nastavili da se nižu.

Uprkos svim nevoljama, ona ne skida osmeh sa lica, foto: PROFIMEDIA.RS/GETTY IMAGES
Uprkos svim nevoljama, ona ne skida osmeh sa lica, foto: PROFIMEDIA.RS/GETTY IMAGES
.

Iako je uvek viđamo nasmejanu, njen život nije savršen kao što mnogi misle. Ona je godinama krila bolnu istinu od javnosti, a uprkos svim nevoljama ostala je jaka.

Detinjstvo

Rođena je 15. marta 1975. godine u Teksasu i ima stariju sestru za koju je jako vezana, a koja je rođena sa mentalnim poremećajem. Javnost za ovo nije znala godinama, dok Eva u jednom intervjuu nije otvorila dušu. Kako sama priznaje, jako je vezana za nju. Stanje u kojem se njena sestra nalazi joj je uvek teško padalo, zbog toga je i osnovala fondaciju "Eva's Heroes" koja pomaže deci sa smetnjama u razvoju.

Karijera

Pre nego što je postala uspešna glumica, Eva je maštala da postane manekenka, ali zbog svoje visine od samo 157 cm nije postigla veliki uspeh.

Prekretnicu je napravila 2004. godine kada je prihvatila ulogu u seriji "Očajne domaćice". Od tog dana, za nju počinje period velikog uspeha. Još jednu veoma zapaženu ulogu imala je u filmu "The Sentinel", što je i bila njena prva filmska uloga.

Dva propala braka

I u ljubavi je prošla kroz turbulentne periode. Dok nije upoznala, Tajlera Kristofera, čoveka svog života i sa njim dobila dete, Eva je imala dva propala braka. Prvi je bio sa košarkašem Tonijem Parkerom koji je osam godina mlađi od nje, a drugi sa meksičkim biznismenom Hozeom Bastonom.

Bila je u braku s košrkašem Tonijem Parkerom, foto: Jaguar PS/Shutterstock
Bila je u braku s košrkašem Tonijem Parkerom, foto: Jaguar PS/Shutterstock
.

Oba razvoda su bila turbulentna i ostavila su velike emotivne poslednice na glumicu.

Eva je 2010. godine u telefonu svog, tada još uvek supruga, pronašla prepiske sa nekoliko žena i dokaze o preljubi. Ubrzo nakon toga su se i rasatali.

"Jednostavno joj je slomljeno srce", otkrila je njena prijateljica.

"Stvarno želi Toniju najbolje. Ona samo želi da cela ova situacija bude što mirnija što može biti u datim okolnostima. U srcu je dobra osoba, a ona želi najbolje za njega."

Najteži period u životu

Kada je konačno mislila da je njen život miran, usledile su teške vesti. Naime, 2017. godine je ustanovljeno da njena sestra boluje od raka.

"Moja je sestra Elizabet je obolela od raka dojke pre nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga. Jedan je, moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vreme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti", rekla je Longorija za magazin People.

Iako je uvek viđamo nasmejanu, njen život nije savršen kao što svi misle, foto: taniavolobueva/Shutterstock
Iako je uvek viđamo nasmejanu, njen život nije savršen kao što svi misle, foto: taniavolobueva/Shutterstock
.

"Danas o tome razmišljam potpuno drugačije. Mojoj sestri su rak otkrili u prvoj fazi, imali smo sreće. Ali jedna od tri žene kojima se dijagnostifikuje rak je u fazi u kojoj se on proširio u telo. Tada nisam uopšte znala ništa o raku dojke koji metastazira i tolikoj važnosti prevencije odnosno pravovremenih pregleda", objasnila je glumica.

"Sada želim o tome da govorim jer se pitam, koliko žena, koliko ljudi poput mene tada, ne zna dovoljno o tome? Koliko se žena ne pregleda na vreme? A imamo tako dobre metode otkrivanja i same smo odgovorne jer moramo da naučimo da se zauzmemo za sebe. Moramo znati da stavimo sebe na prvo mesto, nama ženama to tako teško ide! I moramo da znamo da insistiramo na detaljnom pregledu", govori Longorija koja koristi sve načine, kao javna osoba, ne bi li njen glas došao do što više ljudi, piše Stil.