Nikad više ista: Ivana Peters o infarktu koji je doživela pre šest godina

Pevačica Ivana Peters pre šest godina doživela je infarkt usred snimanja emisije. O tom događaju koji joj je promenio život pisala je na Instagramu.

Ivana Peters, foto: Prva TV
Ivana Peters, foto: Prva TV
.

"Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad više ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice", napisala je Ivana.

Sve se desilo na današnji dan, pre šest godina. Hitna pomoć odvezla je Ivanu sa snimanja u bolnicu i, srećom, prošla je bez ozbiljnih posledica.

Ivana Peters, foto: Prva TV
Ivana Peters, foto: Prva TV
.

Pre nekoliko godina, pričala je o svemu:

"Bol je bio jak, u toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi usledio je novi šok. Ja, sa 40 godina, i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama", rekla je Ivana a na pitanje da li je osećala tegobe pre toga, objasnila je "nedostatak daha i umaranje čak i prillikom penjanja na drugi sprat, nisu bili dovoljni da shatim da nešto nije u redu".

Taj događaj opomena mi je za ceo život, govorila je Ivana Peters.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

.

Izvor: Superžena