Bizarno: Da li bi vaš muž obukao ovakav džemper!?

Penzionerka iz Kine Čang Renksijan (60) bivša profesorka uradila je jednu zaista bizarnu stvar!

.

Ona je isplela je svom suprugu džeper i kapu, ali ne od vune, već od svoje kose! Za ovaj bizarni poduhvat penzionisanoj profesorki trebalo je gotovo 11 godina rada na ovom njenom odevnom predmetu.

"Kada sam bila mlađa bila sam poznata po mojoj predivnoj dugačkoj kosi. Međutim, kako sam starila, shvatila sam da i moja kosa gubi sjajan izgled i opada" priča profesorka i dodaje da je najpre dugo godina sakupljala dlake koje su joj opadale.
"Od svoje 34. godine počela sam da sakupljam opalu kosu. Dugo godina nisam znala šta ću da radim sa njom. Tragala sam za načinom kako da je sačuvam i da od nje napravim nešto korisno za mog supruga" - kaže Renksijan.

Ona isto tako kaže da joj je dosta dugo vremena trebalo da razvije i nauči tehniku pletenja s kosom umesto vunice. "Trebalo mi je dosta upornosti i strpljenja, ali se na kraju isplatilo" kaže penzionerka Renksijan, koja je prvo isplela džemper, a potom i kapu od svoje kose za njenog muža.

" Šta god da se desi sa mojom kosom u budućnosti znam da će mi ostati uspomena na nju u vidu odevnih predmeta koje sam isplela. Oni će ostati kao podsetnik na sve divne trenutke koje smo muž i ja proveli i imali" dodala je na kraju Čang.

.

Izvor: zanimljivostidana.com