Potresna ispovest TAJČI o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpela kao devojka: Želela sam sve da prekinem... Da završim život

Ovih dana glumicama Mileni Radulović, Ivi Ilinčić i ostalim devojkama mnogi poručuju "Niste same". Upravo jedna takva poruka i potresna ispoovest stigla je pravo iz Amerike i to od čuvene hrvatske pevačice Tatjane Kameron Tajči (nekada Matijš). Pevačica je bila žrtva seksualnog nasilja i hrabro je progovorila o tome.

.

Ona već godinama živi u Americi i uspešno se izborila sa depresijom i anksioznošću. Kod nje su se ove bolesti javile između ostalog kao posledica seksualnog zlostavljanja koje je doživela kao devojka i kaže da joj je trebalo mnogo vremena da se izdigne iz teškog psihičkog stanja, problema, bola, strahova i osećaja srama.

"Ja sam imala jedan trenutak u kom sam želela sve da prekinem. Jednostavno završiti život. Devojka sa 18, 19 godina u svetu naslinika...muških. Radi se o seksualnom zlostavljanju za koje ja nisam razumela da je to što jeste", izjavila je ona.

O užasnim trenucima koje je prolazila u vreme i nakon zlostavljanja, o svojoj borbi, podršci trojice sinova, tragičnom gubitku supruga i novoj ljubavi, pevačica je govorila za Exkluziv.