Tihomir Stanić o Mileni Radulović: "Ja sam zaista potrešen" (VIDEO)

Poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je sinoć, 16. januara, u stanicu policije, a srpska glumica Milena Radulović (26) tvrdi da ju je silovao kad je imala samo 17 godina.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Gostujući u emisiji "Jutro" Prve televizije, Milenin stariji kolega, Tihomir Stanić. rekao je sledeće:

"Ja bih pričao o Mileni Radulović, ja joj se divim, ja nju poznajem, to je jedna divna devojka, divna osoba, divna glumica, divan čovek. Saosećam duboko s tim što joj se desilo i divim joj se na načinu na koji je to saopštila", rekao je Stanić.

Naveo je da, sa druge strane, ovaj slučaj može biti, ako ne presudan, ono jako bitan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnosti.

"Imam duboko poštovanje prema bolu žrtava i prema njihovoj odluci da to obelodane. Jer vi vidite da, oduvek u društvima, ne samo našim, se to relativizuje. Priča se zašto je ćutala. Pa, molim vas zamislite da se nekom tako nešto desi. To se ne može rečima opisati, to je... Uopšte razmišljati i tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sad, a zašto ne ranije, to je zločin. Ja sam zaista potrešen", rekao je glumac, između ostalog, u razgovoru sa voditeljkom.

.

Oglasio se MUP

Beogradska policija privela je sinoć vlasnika škole glume u Beogradu M.A. (68) zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne, saopštio je danas MUP.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, one mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, navodi se se u saopštenju.

Izvor: Prva TV, B92, Tanjug