Ludo su se voleli, a onda joj je slomio srce: Potisnula sam taj traumatičan događaj!

Glumica Sijena Miler u poslednjem intervjuu prisetila se svojih ljubavnih jada iz davne prošlosti. Njena veza i veridba s kolegom Džudom Louom nije prošla slavno, a sve se završilo kada se saznalo da je glumac kontinuirano vara s dadiljom svoje dece.

Sijena i Džud u vreme velike ljubavi, foto: Gareth Cattermole/Getty Images, Entertainment
Sijena i Džud u vreme velike ljubavi, foto: Gareth Cattermole/Getty Images, Entertainment
.

"Trajalo je nekih šest nedelja. Bila sam u potpunom šoku i uopšte se ne sećam detalja. Potpuno sam potisnula taj težak i traumatičan događaj. Ne sećam se čak ni druženja s prijateljima, koji su me tada videli', rekla je Sijena Miler u novom intervjuu, kada se prisetila gorkog ljubavnog iskustva.

Govorila je o propaloj veridbi s glumcem Džudom Louom, s kojim je započela vezu nakon snimanja zajedničkog projekta ‘Alfi’. Godinu dana su se viđali kad ju je Lou zaprosio. Idila je trajala svega 12 meseci, a onda se saznalo za glumčevu aferu s dadiljom svoje dece iz bivšeg braka.

U novembru 2006. Miler je ostavila slavnog zavodnika u kojeg je sve do tada bila ludo zaljubljena. Viđali smo ih često zajedno na crvenom tepihu, idiličnim odmorima po svetu, a ona je čak prihvatila i brigu oko njegove dece.

"Bilo je grozno u to vreme. Morala sam svako veče sama da se pojavim na svceni pred 800 ljudi, pred publikom koja je istovremeno javno pratila moj ljubavni brodolom. Bilo je jako izazovno i teško", rekla je 38-godišnja glumica.

Bez obzira na veliki skandal koji joj je priuštio, Miler je dala još jednu šansu Džudu. Ponovo su se zabavljali 2009. kada su zajedno glumili na Brodveju, da bi u oktobru 2011. defintivno raskinuli.

Poznata plavuša nakon toga nije imala previše sreće u ljubavi, te je još dva navrata raskidala veridbe. Bila je verena još za britanskog glumca Toma Sturidža s kojim je 2012. dobila ćerku Marlou. Lukasa Zvirnera ostavila je ovog septembra, svega devet meseci nakon što je kleknuo.

S druge strane, Džud Lou se skrasio s 14 godina mlađom pshijatricom Filipom Koan s kojom je nedavno dobio dete. Lou je prvi put u bračnu luku uplovio 1997. sa samo 27 godina. Oženio je tada Sejdi Frost, britansku glumicu, producentkinju i modnu dizajnerku. Rastali su se 2003. nakon šest godina braka, tokom kojeg su dobili troje zajedničke dece - sinove Rafertija i Rudija kao i ćerku Ajris. Glumac ima i vanbračnu ćerku Sofiju koju je dobio s modelom Samantom Burk, dok ćerku Adu deli s muzičarkom Ketrin Harding.