Otkud nadimak Žiška, zapitali su Slavicu u šouu "Nikad nije kasno", a ona je odgovorila: "Iz kafanske tuče": Ovo je njena priča

Slavica Trišić Jovović (44) iz Vrnjačke Banje, jedna od takmičarki šou programa "Nikad nije kasno" ima zaista nesvakidašnju životnu priču i ne krije da je u životu uvek donosila odluke koje po standradima većine nisu normalne.

Slavica poznata i po nanadimku Žiška, foto: Printscreen Grand, Nikad nije kasno
Slavica poznata i po nanadimku Žiška, foto: Printscreen Grand, Nikad nije kasno
.

Upravo zbog tih odluka bila je osuđivana od strane male okoline, u kojoj je, sada već pokojni otac, bio prota.

"Uvek je bilo čaršijskih priča, i uvek su pričali kako to protina ćerka da peva", kaže Slavica koja je svoj nastup posvetila ocu koga nema sedam godina.

Sin, kog je dobila sa samo 18 godina, nastavio je stopama svog dede i završava Teološki fakultet.

"Iako sam tad pogrešila kada sam dobila sina tako mlada, i tada su me roditelji podržavali. Čak je bilo tako zategnuto da je otac zamalo izgubio službu", iskrena je bila Slavica, koja je trenutno u braku sa 20 godina straijim čovekom.

Nadimak Žiška, zaradila je u kafanskoj tuči dok je bila mlada, a uprkos tome što je ceo život muškobanjasta otkriva da se u njoj krije nežna i krhka duša

"Kad treba da sam ratoborna ja jesam, i da odbrusim i sve, ali i da oprostim. Strano mi nije ništa, kad mi je muž bio bolestan ja uzmem testeru i stružem drva", završava priču Žiška.

Njen nastup pogledajte od 21. munuta

.

Autor: T. Bogavac

Izvor: grand online