Poslednji intervju Bekjareva za Prvu; glumac se prisetio svog prvog filma: I dođe čovek, mrtav ladan, i izruči pun koferčić para!

Ivan Bekjarev preminuo je juče u 74. godini. Njegov poslednji intervju na Prvoj televiziji, bio je posvećen pripremi pozorišne predstave u kojoj je Bekjarev tumačio lik legendarnog Zorana Radmilovića.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Ovom prilikom rekao je da je u JDP odigrao više od 60 uloga, gde je proveo preko 30 godina i da je skoro u svakom pozorištu odigrao neku ulogu kao gost, pogotovu u pozorištu Slavija.

A onda se osvrnuo na svoj prvi film "Bokseri idu u raj" i prisetio jedne neverovatne anegdote:

"Tu imam pravi boks meč i zbog njega sam sa tadašnjim državnim trenerom reprezentacije Jugoslavije, zvao se Dušan Bogdanović, jedno šest meseci trenirao boks. On je mene vodio čak i na pripreme reprezentacije. Tu je bila i jedna anegdota. Imao sam jednu boks scenu u filmu. Bokserski radnici su namerno, da „nalože“ kako se to sad kaže, nekog menadžera koji je „kupovao“ boksere. Oni su rekli da sam ja neviđeni talenat za boks, uopšte nisu znali da sam glumac, bio sam druga godina akademije. I dođe čovek, mrtav ladan, i izruči pun onaj koferčić para. Kaže mi: 'Mali, potpiši za Dinamo iz Pančeva', kaže - 'Gledao sam te'. Nije imao gde da me gleda, osim u filmu Gde sam ja naravno pobedio nokautom svog protivnika ", prisetio se Bekjarev.

Ceo intervju pogledajte u video-prilogu:

.