Visina od 206 cm donosila joj je samo bol. A onda...

Kada je imala 14 godina, jedna brazilska tinejdžerka dospela je u žižu interesovanja ne samo svetskih medija, već i svojih drugova iz škole, slučajnih prolaznika, komšija…

.

Sa svojih 206 centimetara visine, ona spada među najviše tinejdžere na planeti.

Elizani Silva je rođena 27. septembra 1995. godine i nalazi se među najvišim mladim osobama na planeti. Ona najbolje zna koliko je teško nositi toliku visinu, privlačiti pažnju prolaznika, trpeti nepodnošljive migrene, bolove u leđima, grudnom košu i kolenima… Ali na sreću, ovih 206 cm doneli su joj i nešto dobro – posao!

Elizani je počela da se bavi manekenstvom, a svoj prvi “ketvok” demonstrirala je na jednoj reviji gde je bila obučena u venčanicu.

Ova odevna kombinacija je ujedno bila i nagoveštaj jedne potpuno nove faze u njenom životu, jer je mlada Brazilka pronašla i ljubav. Iako znatno niži, Elizaninom dečku ne smeta “visinska razlika”, a preterano se ne obazire ni na zlurade komentare. Njih dvoje punim plućima uživaju u svojoj vezi i nadaju se da će još dugo biti zajedno.

Srećni su i Elizanini roditelji koji su celog života bili zabrinuti za njeno zdravlje, ali i činjenicu da će zbog svoje visine često biti meta podsmeha.