One su najmlađe majke na svetu: Njihove priče su teške, tužne i šokantne

Ove nesrećne devojčice i same su bile deca kada su rodile decu.

Ilustracija, foto: Depositphotos/nenovbrothers
Ilustracija, foto: Depositphotos/nenovbrothers
.

1. Tereza Midleton rodila je s 12 godina nakon što ju je silovao 16-godišnji brat Džejson. Dete je dala na usvajanje.

2. Samanta Gudman imala je samo 10 godina kad je rodila bebu. Veruju da je otac imao 12 godina. Zajedno su se igrali, pronašli knjigu o polnim odnosima pa odlučili isprobati ono što su videli.

3. Laura Marina Vllaneva rodila je s 10 godina nakon što su je silovali prijatelji njene starije sestre.

4. Elena Čiritesku završila je u medijima 2010. godine kada je postala mama s 10 godina. Otac je bio njen 13-godišnji rođak. S njim više nije u kontaktu, preselila se u drugu državu.

.

5. Dafne je rodila bebu sa samo 9 godina. I sama ima 10 braće i sestara, a imala je 17-godišnjeg dečka. Postoji i druga priča u kojoj tvrde da je zapravo imala 15 godina kad je rodila, a da je otac deteta bio i njen otac.

6. Vanvisa Janmuk imala je 9 godina kad je rodila bebu. Venčali su je s 27-godišnjakom kad je imala samo 8 godina.

7. Nuvia V. T. iz Perua rodila je dete 2006. godine, a imala je također samo 9 godina. Zatrudnela je nakon što su je rođaci silovali. Jedan je imao 17 godina, drugi 28. Stariji je bio otac deteta.

8. Anja iz Rusije dobila je dete kad je imala 8 godina. Silovao ju je 13-godišnjak, a dete je rodila 2000. godine u Rostovu na Donu.

9. Hilda Trujillo iz Perua rodila je dete 1957. godine, a imala je samo 8 godina. Otac je bio 22-godišnji rođak koji je s njenom porodicom živeo u istoj kući.

10. Lina Medina imala je samo 5 godina kad je zarudnela i rodila dečaka Gerarda 14. maja 1939. godine. Dva meseca pre porođaja, roditelji su je odveli u bolnicu jer su mislili da joj je stomak rastao zbog tumora. Doktori su im tada otkrili da je Lina trudna. Prvu menstruaciju je imala kad joj je bilo tek 8 meseci, a s 4 godine su joj rasle dojke. Da, zvuči neverovatno. Ne zna se ko je bio otac malog Gerarda.

Izvor: index.hr