Životne priče

Voleo je Madonu i Šarliz Teron, a sada je slavni glumac oženio 32 godine mlađu ženu

Dvostruki oskarovac Šon Pen uskoro će proslaviti 60. rođendan, a ovog vikenda po treći put se oženio. Njegova izabranica je 32 godine mlađa glumica Lejla Džordž, inače ćerka Penovog kolege Vinsenta D'Onofrija.

04.08.2020. - 13:00h
Šon Pen
Šon Penfoto: Andreas Rentz/Getty Images, Getty Entertainment

Njen otac je inače samo godinu stariji od Pena.

Par je venčanje želeo da drži u tajnosti, ali su ih odali zajednički prijatelji koji su im čestitali na Instagramu.

"Baš smo srećni zbog vašeg venčanja", napisala je Irena Medavoj, supruga producenta filma "Black Swan" Majka Medavoja.

"Čestitke na venčanju, golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak", napisao je Džoš Brolin, glumac koji je s Penom igrao u filmu "Milk".

Lejla Džordž (28) i Šon Pen zajedno su od 2016. godine. Šon Pen je bio već dva puta u braku, i to s Madonom i glumicom Robin Rajt, s kojom ima i dvoje dece - ćerku Dilan koja je godinu starija od nove maćehe i sina Hopera koji je dve godine mlađi od nje.

Pen, koji će 17. avgusta proslaviti 60. rođendan, poznat je kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika. Nakon braka s Robin Rajt, bio je u vezi sa mnogim poznatim lepoticama poput supermodela Petre Nemcove, manekenke Džesike Vajt, a povezivali su ga i s Natali Portman i Skarlet Johanson. Sa čuvenom glumicom Šarliz Teron je bio u vezi od 2013. do 2015. godine i navodno su bili vereni.

Glumac je nedavno priznao da može da bude veoma težak, te priznao da je veoma zaljubljen u Lejlu, prenosi britanski "Miror".

Rekao je: "Jesam li težak? Da, mislim da jesam. Reći ću da sam osoba koja se oseća i izražava energično".

U intervjuu je istakao i da ga Lejla poznaje dovoljno da bi mogla da priča o tome kakav je, iako ne misli da je ona uvek u pravu, našalio se tada Pen.

Izvor: b92.net